NAC maakt aanvoerder en nieuwe rugnummers komend seizoen bekend

06 aug , 15:49 Sport
nac
Aanstaande vrijdag staat het eerste duel van de eredivisie uit tegen Groningen op het programma. Met het naderen van de competitie heeft hoofdtrainer Carl Hoefkens zijn aanvoerder vastgesteld. Ook zijn de rugnummers bekend gemaakt.
Jan van den Bergh zal aankomend seizoen de aanvoerdersband dragen. 
Zoals te doen gebruikelijk maakt NAC geen gebruik van rugnummer 13. De Parel van het Zuiden heeft dit rugnummers voor altijd toegekend aan Ferry van Vliet die in 2001 om het leven kwam bij een auto-ongeluk.
De technische staf heeft, nu de voorbereiding zo goed als voorbij is, de eerste schifting gemaakt. Daan van Reeuwijk en Lars Mol worden vanuit NAC Onder 21 overgeheveld naar de eerste selectie van NAC. Voor Rowan Besselink, Tom Boere en Mostapha Rached geldt de omgekeerde weg. Zij sluiten vanaf deze week voorlopig aan bij NAC O21.
Roy Kortsmit - 1
Aron van Lare - 37
Tein Troost - 49
Daniel Bielica - 99
Boyd Lucassen - 2
Martin Koscelnik - 3
Boy Kemper - 4
Jan van den Bergh - 5 ©
Casper Staring - 6
Matthew Garbett - 7
Clint Leemans - 8
Kacper Kostorz - 9
Elías Már Ómarsson - 10
Leo Greiml - 12
Adam Kaied - 14
Enes Mahmutovic - 15
Max Balard - 16
Roy Kuijpers - 17
Daan van Reeuwijk - 18
Fredrik Oldrup Jensen- 20
Manel Royo - 21
Cherrion Valerius - 25
Lars Mol - 28
Dominik Janosek - 39
Update:  NAC en VfB Stuttgart hebben na de bekendmaking van de rugnummers overeenstemming bereikt over de overname van Raul Paula. De technisch begaafde aanvaller komt transfervrij over van de vicekampioen van de Bundesliga. Paula tekent een contract voor twee jaar, met een cluboptie voor nog een jaar.