NAC OldStars nemen het op tegen generatiegenoten van RKC Waalwijk

28 nov 2017, 14:07 Sport
rkc nac walkingfootball 3
Het Mandemakers stadion was afgelopen vrijdag decor voor de derby tussen de OldStars van NAC Breda en RKC Waalwijk. Op uitnodiging van de Waalwijkers toog de Bredase zestigplusselectie naar Waalwijk om - voorafgaand aan de wedstrijd RKC Waalwijk - FC Oss – een pot Walking Football te spelen.
De Bredase zestigplussers werden bij aankomst welkom geheten in de Rabo Lounge en na een welkomsthapje en drankje was het tijd om de kicksen aan te trekken. Eenmaal omgekleed en opgewarmd verschenen de mannen aan de aftrap op het hoofdveld van RKC Waalwijk. Op de kunstgrasmat speelden de OldStars-selecties van NAC en RKC vier wedstrijden tegen elkaar. Met twee keer winst en twee keer verlies kunnen de NAC OldStars tevreden terugkijken op de avond. Na afloop van het sportieve deel stond het diner klaar voor de OldStars en werden de gespeelde wedstrijden uitvoerig besproken. Vervolgens bezochten zij samen de wedstrijd van RKC Waalwijk tegen FC Oss.
De NAC OldStars genoten met volle teugen van de activiteit, zo ook Wim Kruize (72): "Het is echt een geweldig initiatief! We zijn elke week in beweging en als je ziet wat er in de afgelopen periode voor extra activiteiten zijn georganiseerd, dat is echt fantastisch. Gezelligheid voert de boventoon, maar je bent ook nog eens met je gezondheid bezig. Super toch? En het is natuurlijk helemaal leuk om zoals bij deze activiteit eens in een echt stadion te spelen!"
Het bezoek aan RKC is één van de sociale activiteiten die georganiseerd worden voor de NAC OldStars. Naast de sociale activiteiten, vinden er bij verschillende amateurverenigingen in Breda en omgeving op woensdagochtend Walking Football-trainingen plaats. Geïnteresseerden die willen deelnemen aan NAC OldStars kunnen voor meer informatie terecht op www.nac.nl/oldstars of contact opnemen met Teamplay@NAC via: [email protected] of 076 521 45 00.