NAC Vrouwen spelen eerste officiële competitiewedstrijd in Rat Verlegh Stadion

19 aug , 19:30 Sport
nac
De NAC Vrouwen staan op het punt om geschiedenis te schrijven. De historische eerste officiële competitiewedstrijd van het team in de Eerste Divisie Vrouwen wordt gespeeld in het Rat Verlegh Stadion.
Op zaterdag 7 september maken de NAC Vrouwen van trainer Richard Mank hun competitiedebuut tegen Jong Feyenoord, zo laat NAC weten op haar website. De aftrap is om 17.15 uur. Kom ook naar het stadion om de vrouwen voor het eerst officieel in actie te zien!
Elke seizoenkaarthouder krijgt €7,50 korting op de bestelling voor deze wedstrijd. Dit bedrag staat gelijk aan één gratis kaart. Iedere seizoenkaarthouder ontvangt binnenkort een mail met een persoonlijke kortingscode. Per relatienummer kun je maximaal 10 kaarten bestellen. Bij het bestellen van de kaarten kun je een willekeurig beschikbare plek kiezen in het stadion. Seizoenkaarthouders kunnen geen beroep doen op hun eigen plek. De verkoop van de wedstrijd start dinsdag 27 augustus. De korting is gedurende de hele verkoop geldig.
Op vrijdag 30 augustus start de vrije verkoop voor supporters met een NAC-account. Ook deze supporters kunnen maximaal 10 kaarten kopen. Hopelijk tot ziens bij het seizoendebuut van de NAC Vrouwen!
De Breda App is nu beschikbaar voor Android telefoons via de Google Play Store (Android) en in de App Store voor Apple gebruikers.