Tourrenners Kelderman, Groenewegen en Lemmen aan de start in Etten-Leur

29 jul , 16:03 Sport
fietsen wielrennen
Na Daan Hoole is nu ook duidelijk dat Wilco Kelderman, Bart Lemmen en Dylan Groenewegen hun opwachting maken aan de start van de Profwielerronde Etten-Leur. Wilco Kelderman werd de beste Nederlander uit de Tour en Bart Lemmen debuteerde in Frankrijk.
Dylan Groenewegen ging  in de nationale driekleur naar de Ronde van Frankrijk alwaar hij de massa sprint won in Dijon. De enige Nederlandse winnaar van een touretappe in 2024.

Beste Nederlander uit de Tour

De hele Tour de France in dienst van zijn kopman en kilometers op kop van het peloton of van de vluchtgroep. Jeetje, wat heeft Wilco Kelderman een geweldige Ronde van Frankrijk gereden.
Onvermoeibaar is deze man en niet bang om zich in de wind en op kop te zetten. Specialist B O Infra uit Etten-Leur is wel erg gecharmeerd van Wilco Kelderman. In 2020 werd Kelderman nog 3de in het eindklassement van de ronde van Italië. Mede daarom heeft de directie van B O Infra alles in het werk gesteld om deze sympathieke hardrijder naar Etten-Leur te halen. Zo’n vent, die zo sterk is en zoveel het vuile werk opknapt, die verdient het om applaus te krijgen en dat gaan we hem zeker geven op 11 augustus. Wilco zal zich, net als in onze editie van 2022, weer enorm inzetten en in deze vorm meedoen voor het podium.

Bart Lemmen eerst bij de luchtmacht

In 2022 was Bart nog werkzaam bij de koninklijke luchtmacht en recent maakte hij zijn debuut in de Ronde van Frankrijk voor Team Visma-Lease a Bike. Ton en Jolanda van de fietsenzaak Van der Veeke, de Fietsspecialist, zagen maar wat graag deze karaktervolle Bart naar Etten-Leur komen. Van der Veeken, net een fietsje meer en dat geldt zeker ook voor deze coming man Bart Lemmen. 
  • De Profronde is op zondag 11 augustus in het centrum van Etten-Leur en gratis toegankelijk.