Business Center in het NAC stadion

Foto: BCSB.nl

Het NAC stadion is een Business Center rijker. Vanaf de parkeerplaats P5 achter de F Tribune zie je de grote letters BCSB al staan op de ramen, de afkorting van Business Center Stadium Breda.

Sinds enkele weken is het Center geopend. “Wij bieden bedrijven en zzp’ers mogelijkheden voor een postadres en huurfaciliteiten. Vergaderfaciliteiten en NAC arrangementen worden ook aangeboden.” Zo geeft een van de drie beheerders Bjorn Wagemakers aan. “Maar het mooiste concept wat we hebben zijn de zogenaamde ‘shared offices’. Hierbij deel je een kantoor met maximaal 3-4 andere zzp’ers en mag je tevens gebruik maken van de prachtige met geel-zwart betegelde NAC – spreekkamer.”

Wagemakers vertelt enthousiast verder over dit nieuwe concept: “Voor slechts € 175 per maand heb je de uitstraling van een professioneel kantoor inclusief Internet, afgesloten kantoorruimte, koffie en zelfs ruimte om een raam te bestickeren aan de buitenkant van het NAC stadion.

Hier komen ook echt geen meerkosten bij. Maar dat is niet alles. Ook een bureau, kast en naambordjes aan de stadioningang zijn inclusief deze vaste maandelijkse prijs. Dit is de nieuwe manier van flexwerken, maar dan wel met een eigen vaste plek.

Bovendien mag de huurder tegen een kleine meerprijs 8 zzp netwerk bijeenkomsten bijwonen inclusief bezoek van 8 wedstrijden met daarna toegang tot de business ruimtes bij NAC. “Wij zijn erg blij met de nauwe samenwerking met NAC.”

Wij denken dat dit een geweldige plaats is om potentiële klanten en relaties voor ieders bedrijf te ontvangen. Wij nodigen iedereen graag uit voor een kopje koffie op ons kantoor. Ook op de Open Dag van 23 juli staan we met een stand in de business ruimte en is iedereen welkom om alle vragen te stellen. Bekijk de website van BCSB.

business center bij NAC Breda

Dossier: NAC Breda
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen