Reco Motorservice starter van de maand

Foto: Rabobank

Het gehele jaar door zijn er mensen die besluiten om hun droom werkelijkheid te maken. Ze starten hun eigen bedrijf. Rabobank Breda weet wat er komt kijken bij het opzetten van een onderneming en helpt starters graag bij het waarmaken van hun droom.

Naast het geven van advies zetten we iedere maand een startende ondernemer in het zonnetje. Reco Motorservice uit Breda verdient dit maal deze bijzondere titel.

Expertise
Het jonge bedrijf Reco Motorservice heeft jarenlange expertise in huis op het gebied van BMW-motoren en is daarnaast gespecialiseerd in revisie van BMW ABS systemen. Daarmee zijn zij hét servicepunt van Midden-Brabant. Eigenaar René van Niel vormt samen met Peter van Emmerik het hart van Reco Motorservice, een jong en dynamisch bedrijf. René vertelt: “​Jarenlange passie voor motoren en werkervaring met BMW motoren waren voor mij de belangrijkste motivatie om een onafhankelijke motorgarage te beginnen. Klanten kunnen bij ons terecht voor onderhoud, service maar ook voor advies of een aankoopkeuring.” “Reparaties gaan van een lamp vervangen tot het oplossen van een storing. Door onze kennis van BMW motoren weten zelfs klanten uit België de weg naar onze garage te vinden. Maar ook motorfietsen van andere merken kunnen door ons worden gerepareerd.”

Nieuwe locatie
Vanaf de start laat Reco Motorservice een mooie groei zien. Om de groei, service en kwaliteit ook in de toekomst te kunnen borgen, heeft de ondernemer er voor gekozen om te verhuizen naar een nieuwe en grotere locatie. Sinds twee weken zijn de deuren geopend aan het Gijzenveld 3 in Breda. René legt uit: “Op onze nieuwe locatie is er meer ruimte voor onze open werkplaats en creëren we meer ruimte voor de verkoop van motoren alsook voor accessoires. En niet onbelangrijk: we kunnen de motoren van onze klanten binnen stallen vanaf het moment dat ze binnen worden gebracht tot het ophalen”.

Vertrouwen
Tessa van der Wegen, accountmanager MKB van Rabobank Breda heeft veel vertrouwen in de ondernemer: “René is een veelbelovende ondernemer met kennis en ervaring in het gehele traject van reparatie tot advies. Niet alleen zag zijn businessplan er goed uit, hij heeft overal ook écht goed over nagedacht, over alle facetten van het ondernemen. Hiermee verdient hij met recht de titel ‘Starter van het maand.”

Reacties