Chocolaterie Boulanger heropent haar deuren in Breda

Foto: Boulanger

Na 3 jaar van afwezigheid keert de geliefde bonbon-boutique, Chocolaterie Boulanger, terug naar het hart van Breda. Op donderdag 19 oktober 2023 opent Chocolaterie Boulanger opnieuw haar deuren in Breda, dit keer in de bruisende Korte Brugstraat, recht tegenover Noten & Noten.

Deze heropening belooft een zoete verwenning te worden voor alle liefhebbers van ambachtelijke chocolade!

Chocolaterie Boulanger heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1969, toen de heer en mevrouw Bakker hun passie voor chocolade omzetten in een bloeiend bedrijf aan de Bredaseweg in Roosendaal. Wat begon in hun keuken groeide uit tot een geliefde chocolatier met een uitgebreid assortiment aan verse roombonbons, luxe pralines en seizoensgebonden chocoladespecialiteiten. De bonbonwerkplaats van het echtpaar Bakker is zelfs oorspronkelijk gestart in Breda aan de Mastbosstraat, wat deze chocolade echt verbindt met de stad Breda.

Chocolaterie Boulanger biedt een verleidelijk assortiment aan producten, waaronder pralines, truffels en speciale chocoladecreaties, waaronder ook een heerlijke selectie van Bredase bonbons, met onder andere het wapen van Breda en Spanjaardsgat. Of het nu gaat om Sinterklaas, Kerstmis, Valentijnsdag, Pasen, of Moederdag, het aanbod is ontworpen om elke feestelijke gelegenheid te verrijken. Met meer dan 55 verschillende pralines, elk met hun eigen unieke vullingen, is er voor elke smaak een passende lekkernij te vinden.

De heropening van Chocolaterie Boulanger in Breda markeert een bijzonder moment voor liefhebbers van hoogwaardige chocolade. De bonbon-boutique zal niet alleen haar kenmerkende assortiment aanbieden, maar ook originele decoraties en exclusieve geschenkverpakkingen voor elk seizoen.

Chocolaterie Boulanger nodigt alle Bredanaars en chocoladeliefhebbers uit om op donderdag 19 oktober 2023 de heropening te vieren in de Korte Brugstraat. Laat u betoveren door de heerlijke geuren en smaken van ambachtelijke chocolade en ontdek opnieuw de magie van Chocolaterie Boulanger.

Naast de nieuwe winkel in Breda zijn er ook vestigingen in Etten-Leur, Roosendaal en Bergen op Zoom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen