Yonego succesvol van start in Engeland en Spanje

Foto: Yonego

Het Bredase internet marketing bureau Yonego investeert sterk in het uitbouwen van haar activiteiten binnen Europa. Naast de bestaande activiteiten in Nederland en België, is het bedrijf nu ook actief in Engeland en Spanje waar het inmiddels de eerste successen heeft geboekt.

In de afgelopen jaren kreeg Yonego steeds meer vraag van adverteerders buiten de Benelux, en ziet het bureau kansen om haar activiteiten in andere landen verder uit te bouwen. Voor de internationalisering werden een groot aantal nieuwe collega’s aangenomen, waardoor inmiddels ook een groot aantal adverteerders in Engeland en Spanje voor de dienstverlening van Yonego heeft gekozen. De eerste periode in deze landen verloopt sterk boven verwachting, waardoor besloten is de expansie verder te gaan versnellen.

Yonego investeert sterk in de in huis ontwikkelde technologie -in combinatie met een serie van producten en diensten-, die allen als doel hebben de ROI van bedrijven uit internet marketing te optimaliseren. Het bedrijf werkt daarbij onafhankelijk van kanalen en middelen, waarbij het op het snijvlak van strategie, tactiek én operatie actief is. Met deze totaalpropositie is er ook op internationaal niveau sprake van een sterke en concurrerende aanpak.

Voor de verdere internationale uitrol zoekt het bureau nog tientallen nieuwe collega’s uit verschillende landen, die met hun ervaring en lokale expertise kunnen helpen met de verdere groei en het realiseren van de ambities.

“Toen ik met Yonego op mijn 15e verjaardag startte, was het al mijn droom om Yonego uit te bouwen tot een wereldbedrijf. Op internet ben je van iedere website slechts 1 klik verwijderd, of die nu uit Nederland, Engeland of uit China komt. Het is onze ambitie om vanuit onze toonaangevende positie in de Benelux, adverteerders en daarmee Yonego ook verder in de wereld te laten groeien”, aldus Joris Toonders (Yonego).

Over Yonego

Yonego is volgens Deloitte één van de snelst groeiende bedrijven in Europa, en werkt voor een groot aantal adverteerders aan het realiseren van meer rendement met behulp van internet marketing. In 2014 realiseerde Yonego in samenwerking met haar klanten voor meer dan 1 miljard euro aan omzet via internet marketing campagnes.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden