Oprichter Alpe D’Huzes start echtscheidingspraktijk in Breda

Foto: wikipedia

Sander Askamp, mede-oprichter van Alpe D’Huzes, opent vandaag zijn echtscheidingsadvocaatkantoor in Breda. Askamp, 39 jaar, is een ervaren echtscheidingsadvocaat en fiscalist. Hij heeft veel ervaring opgedaan in moeilijke echtscheidingen en lastige kinderzaken zoals gezags- en omgangszaken. “Een vechtscheiding voorkom je met de juiste advocaat. Een advocaat behoort onafhankelijk en integer te zijn en zich niet te laten leiden door de emoties van de cliënt. Anders is het olie op het vuur”, aldus Askamp.

Veel mensen die in een echtscheiding terechtkomen, hebben dezelfde ervaring: de formele afwikkeling is een vrouwenaangelegenheid. Vrouwe Justitia is van oorsprong een Romeinse godin en naderhand de personificatie van het recht. Het aantal vrouwelijke echtscheidingsadvocaten is vele malen hoger dan het aantal mannelijke, en ook in de rechterlijke macht hebben vrouwen de overhand. Volgens Askamp is het de hoogste tijd voor wat tegenwicht, met een mannelijke echtscheidingsadvocaat in Breda.

Naast de uitoefening van zijn praktijk is Sander Askamp ook maatschappelijk betrokken. Zo zet hij zich (inter)nationaal in voor Stichtingen die zich bezig houden met kankerbestrijding.
Hij is (mede)oprichter van o.a. Alpe d’HuZes en heeft jarenlang bergen zoals Alpe d’Huzes en de Mont Ventoux beklommen met het doel om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. In 2010 is Askamp uitgeroepen tot meest betrokken Young Professional van Nederland door Stichting Laluz met zijn project Alpe d’HuZes.

www.demannelijkeechtscheidingsadvocaat.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen