Sprookjesboek van IKEA komt tot leven

Poppenkastvoorstelling van de kikkerprins in IKEA Breda
Foto: Kin Cheong Lau

Afgelopen zaterdag was bij IKEA de kikkerprins op bezoek. De figuur uit het gelijknamige sprookjesboek stond centraal in de poppenkast voorstelling bij IKEA. Alle voorstellingen werden goed bezocht door zowel kinderen als volwassen. Stiekem genieten de volwassenen ook van de poppenkast.

Daarnaast werden ook de creatieve talenten van de kinderen aangesproken. Ook dit jaar is een tekenwedstrijd waar ieder een eigen knuffel mag ontwerpen. Vorig jaar was Koen Schnitker (11 jaar) als enige Nederlander een van de winnaars en nu is zijn droomknuffel te koop in alle IKEA winkels. Samen met andere knuffels, ontworpen door kinderen uit de hele wereld vormen zij de collectie Sagoskatt.

UNICEF

Net zoals voorgaande jaren kan het winkelend publiek UNICEF en Save the Children een handje helpen. IKEA doneert namelijk voor elke knuffel, kinderboek of kostuum 1 euro aan de organisaties. Geef je helemaal niets om knuffels? Geen punt, je mag de knuffel ook in de doneerbak bij de uitgang achterlaten. De inhoud van deze bak wordt aan een lokaal goed doel gedoneerd.

Knuffels

Wie mee wilt doen aan de tekenwedstrijd moet snel zijn. Uiterlijk 29 november kan de tekening bij IKEA ingeleverd worden. Dit kan zowel bij het speelplek Smaland of afdeling Kinderland. Het tekenvel en de voorwaarden vindt u hier. De actie loopt van 9 november t/m 3 januari.

  • Voor meer informatie over de speelgoedactie ga je naar de IKEA website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden