Zomertour Jong Talent

Foto: Festival mundial

Kunstbende Noord-Brabant, PopSport Brabant en Festival 39Graden slaan de handen ineen met een gezamenlijke zomertour. De tour gaat langs HBO Intro Festival, En Plein Public, Incubate en Breda Barst.

Kunstbende Noord-Brabant, PopSport Brabant en Festival 39Graden slaan de handen ineen met een gezamenlijke zomertour. De tour gaat langs HBO Intro Festival, En Plein Public, Incubate en Breda Barst.

Grote talenten ontstaan niet van de een op andere dag. Al op jonge leeftijd hebben talentvolle jongeren het nodig om veel te kunnen spelen. Kunstbende, 39Graden en PopSport bieden die mogelijkheid samen. De jongerenkaravaan trekt langs verschillende Brabantse pop- en cultuurfestivals. Het podium wordt overgenomen door de jonge creatievelingen die daar de gelegenheid krijgen om, zij aan zij met gevestigde namen, te laten zien wat zij in huis hebben. Allerlei disciplines komen voorbij; van dans tot theater en van taal tot muziek.

 

Tour data:

HBO Intro + Serious Request 8 sept. 16.00 – 21.00 uur
En Plein Public 12 aug t/m 9 sept van 18.00 – 19.00 uur
En Plein Public 12 augustus       Breda Centrum, Breda’s Museum 
En Plein Public 19 augustus       Breda West, Princenhage 
En Plein Public 26 augustus       Breda Zuid, Ginneken 
En Plein Public 31 augustus       Roosendaal 
En Plein Public 01 september    Oosterhout 
En Plein Public 02 september    Breda Noord,  Hoge Vucht 
En Plein Public 09 september    Breda Centrum, Station 
Incubate zo 11 sept 13.00 – 18.00 uur
Breda Barst zo 18 sept 12.00 -19.00 uur

 

Kunstbende

Kunstbende is de moestuin van kunstenaars tussen 13 en 19 jaar. Het voedt de talenten en organiseert ieder jaar de landelijke wedstrijd voor verse creatieve geniën.

 

PopSport

Popsport is het landelijke coachingsprogramma voor jonge, talentvolle muzikanten, bands en producers die verder willen komen met hun eigen muziek.

 

39Graden

Festival 39Graden is een meerdaags evenement dat creatief talent tussen de 15 en 21 jaar de kans biedt om hun voorstelling voor een breed publiek te spelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen