Eric de Jong telt af naar volgende afvalrace

Jill wordt toegesproken door trainer Eric
Jill wordt toegesproken door trainer Eric
Foto: Wim Verhoeve

Tijdens een zomerborrel in Dongen ontstond in 2014 het eerste idee voor een afvalrace. Eric de Jong van EDJ Sports Entertrainment is vanaf het begin betrokken bij De Afvalrace en zal in de volgende editie ook kandidaten gaan begeleiden in Etten-Leur en Breda tijdens De Afvalrace West-Brabant.

De volgende afvalrace zal starten op 3 oktober 2016 in drie regio’s in Noord-Brabant: De Langstraat, Dongen/ Oosterhout en West-Brabant. In West-Brabant zullen de uitverkoren kandidaten hun ervaringen bijhouden in een blog dat verschijnt op Breda.nieuws.nl en Roosendaal.nieuws.nl.

Verhogen van levenskwaliteit

Impact maken en het verhogen van levenskwaliteit is hetgeen waar EDJ sports naar streeft. Hij wil je laten inzien wat ECHT belangrijk voor je is. Dankzij de aanpak van Eric de Jong en zijn trainers is Christiaan van den Broek tijdens de vorige afvalrace 39 kilo kwijt geraakt en is na deze afvalrace door gegaan met sporten en voelt zich topfit. Tijdens De Afvalrace Breda verloor Jill 30 centimeter buikomvang en 20 kilo.

Gezonder, fitter en gelukkiger

Grijp NU je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Heb jij last van overgewicht en ben je klaar met het zoeken naar excuses? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Schrijf je in voor De Afvalrace West-Brabant en wie weet ben jij één van de gelukkige kandidaten die het programma volledig gratis mogen volgen.

Inschrijven kan tot en met 4 september 2016 op de website van De Afvalrace. Rond 19 september worden de kandidaten bekend gemaakt en op maandag 3 oktober start de afvalrace die o.a. op Facebook te volgen zal zijn.

De Afvalrace Bootcamp in Breda-Prinsenbeek

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen