Feestelijke afsluiting van De Afvalrace Breda

Foto: Pexels

Op zaterdag 9 april 2016 organiseert Breda.nieuws.nl i.s.m. FitBody, Fitness Centrum Prinsenbeek, Fit&Strong en EDJ Sports Entertrainment het afvalrace Breda eindfeest.

Deze bijzondere avond is een feestelijke afsluiting voor alle deelnemers aan de afvalrace in Breda / Prinsenbeek. Wendy, Barbara, Ianthe en Jill worden in het zonnetje gezet evenals de groepen sporters van Fitness Centrum Prinsenbeek en EDJ Sports. Familie, vrienden, collega’s en volgers zijn van harte welkom om te behoren welke fantastische resultaten behaald zijn.

Naar een gezonder, fitter en energieker leven

Zes maanden geleden werden Wendy, Ianthe, Barbara, en Jill verrast met hun deelname aan de afvalrace. Vanaf begin oktober werden ze professioneel begeleid in de strijd tegen de kilo’s. Daarbij werd o.a. ook gekeken naar de voeding, het zelfvertrouwen en de balans vinden. De afvalracers hebben de knop omgezet zoals in hun wekelijkse blogs te volgen is.

Afvalrace Breda 2015/2016              Eric de Jong met Jill

De Afvalrace Breda              Ianthe Heestermans Afvalrace

Klik op de foto’s van Barbara/Jochen, Jill/ Eric, Wendy/Marissa en Sander/Ianthe voor hun blogs.

Finishgala bij de Cordial in het NAC stadion

Zaterdagavond 9 april om 19:45 begint de feestavond. De entree is gratis. Laat je weten via Facebook of website of je hierbij aanwezig bent? Wil je iets betekenen voor de deelneemsters / finishgala, dan horen we dat graag.

De Afvalrace Breda is ook voor volgend jaar op zoek naar sportieve partners die het mogelijk kunnen maken.

Eindfeest afvalrace bij NAC Breda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen