Woning v/d Week: Priemkruid 118

Foto: Van der Sande Makelaars

Woont u graag in een rustige wijk met een groene omgeving? Bent u op zoek naar een onderhoudsvrije en instapklare woning die zeer ruimtelijk is? Dan is deze zeer nette woning met 4 kamers, een luxe badkamer en open keuken zeker iets om te komen bekijken!

 
De woning is van binnen goed afgewerkt en beschikt over zeer ruime kamers wat het ideaal maakt voor gezinnen. De woning heeft aan de voorzijde een eigen parkeerplaats. Graag tot snel bij een bezichtiging, bijvoorbeeld tijdens de NVM open huizen dag op zaterdag 2 april.

BEGANE GROND

Entree / hal, met meterkast (9 groepen, 3 aardlekschakelaars, hoofdschakelaar, elektra- en watermeter), stadsverwarming kast met warmtewisselaar (huur), inpandige berging, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en woonkamer.

Toilet, betegeld, met een hangend closet, fonteintje en mechanische ventilatie.

Woonkamer, voorzien van een laminaat vloer en stucwerk wandafwerking, met een schitterend vrij uitzicht en toegang tot het balkon boven het water en de open keuken.

Keuken, voorzien van een kookeiland, met een stoomoven, combi magnetron, vaatwasser, koelkast, 4 pits inductie kookplaat, rvs afzuigkap en dubbele openslaande deuren die uitkomen aan de voorzijde van de woning.

EERSTE VERDIEPING

Overloop, met toegang tot slaapkamer I, II en de badkamer.

Slaapkamer I, zeer ruim opgezet, gelegen aan de achterzijde, met ruime inloopkast. Het is mogelijk om hier een extra volwaardige slaapkamer te realiseren.

Slaapkamer II, gelegen aan de voorzijde, met hoge ramen die zorgen voor veel lichtinval.

Badkamer, gedeeltelijk betegeld en in 2015 geheel vernieuwd, met ligbad met thermostaatkraan, hangend closet, ruime inloopdouche met regendouche met thermosstaatkraan, wasbak met twee kranen, design radiator, elektrische vloerverwarming en mechanische ventilatie. Het sanitair is van het luxe merk Villeroy & Boch met Hotbath kranen.

ZOLDER VERDIEPING

Multifunctionele zolderruimte, eventueel op te delen in extra kamers, voorzien van wasaansluiting, mechanische ventilatie en toegang tot het zonnige dakterras met mooi vrij uitzicht. In 2015 is hier een groot zonnescherm geplaatst.

BERGING
Inpandige berging, met aparte toegang naar buiten.

BIJZONDERHEDEN
– De woning is vrijwel volledig voorzien van stucwerk wandafwerking;
– De woning is vrijwel volledig voorzien van een laminaat vloer;
– Op dit moment heeft de woning 4 kamers, maar dit kan uitgebreid worden tot 6 kamers;
– Vanuit de woonkamer heeft u een groen en vrij uitzicht;
– Deze woning heeft energielabel A.
– Indicatie huidig energieverbruik:
– Elektra: ca. € 65,- per maand
– Warmte: ca. € 116,- per maand
– Huur warmtewisselaar: ca. € 42,- per kwartaal
– Gebaseerd op een 3-persoonshuishouding.
Aan bovengenoemde opgaven kunnen geen rechten worden ontleend, aangezien de vermelde kosten variabel zijn en/of periodiek gewijzigd kunnen worden.

Meer informatie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen