“Hostel Nightflight is een slechte buur”

Foto: Overlast Hostel Breda

Buurtbewoners van het hostel Nightflight aan de Nijverheidssingel zijn helemaal klaar met de overlast en de houding van van het hostel. Om dit duidelijk te maken naar de gemeente, het hostel en zijn klanten hebben ze spandoeken opgehangen.

De buurt was in overleg met het hostel hoe de vele klachten verminderd konden worden. Het overleg is eenzijdig door het hostel beëindigd. De buurt hoopte dat de nieuwe regels die waren overeengekomen met de eigenaar en beheerster succes zouden hebben. Deze zomervakantie en in het najaar vreest de buurt dat de enorme overlast aanhoudt en vele slechte nachten volgen door de gasten van het hostel.

In een verklaring laat een vertegenwoordiger van de omwonenden weten: “Ze zeggen klaar te zijn met de bewoners. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen en de klachten van de buurt serieus op te pakken heeft het hostel zich wederom een slechte buur getoond. De klachten die de gasten van het hostel veroorzaken wenst het hostel niet meer te ontvangen van de bewoners. De schone schijn naar gemeente, politie en AlleeWonen is definitief voorbij.”

De bewoners hebben diverse spankoekteksten bedacht zoals: “Slapen is een hel, weg met het hostel”, “Geen overlast op straat, als je bij het hostel slapen gaat”, Hostel is een slechte buur, ze maken ons het leven zuur”, “Met de hostel om de hoek, is je nachtrust zoek” en “Weet je wat ik wil? Vanaf 24:00 stil!”.

Spandoek Night Flight NEE

Overvast van buren Nightflight Breda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen