Asieldier v/d week: Jack Russell Binky

Foto: Dierenopvang Breda
Deze week willen we Binky een Jack Russell reu van 6 jaar oud speciaal in het zonnetje zetten! Hij is bij ons als vondeling binnengekomen en niet meer opgehaald door de eigenaar.
 
Dit actieve mannetje verdient extra aandacht. Hij is namelijk “boegbeeld” van onze crowdfundingcampagne . Welke u kunt volgen via www.bredabreed.nl. Maar ondanks zijn knappe verschijning en grote inzet om onze actie te laten slagen, zit hij nog steeds bij ons in de opvang…. Maar waarom? Zou het aan zijn X-beentjes liggen? Of houd u niet van het piepvisje waar hij graag mee speelt! Ook snappen wij best, dat het niet bij kleine kinderen kunnen of het slecht met andere honden omgaan, een probleem kan zijn. Verder is alleen zijn niet zijn sterkste kant en een halsband om, dat vindt hij eigenlijk ook niet echt nodig. Echter is dit hem door positieve beloning zeker aan te leren. Maar zeg nou zelf… Hij is gek op wandelen, geeft heel veel liefde en is ook nog eens van alle markten thuis! Daar moet uw dierenhart toch een sprongetje van gaan maken. Wij denken dan ook dat er echt wel een leuke nieuwe eigenaar voor deze vrolijke jongen is.
 
Bent u dat? Reageer dan door het aanmeldformulier in te vullen en wie weet, maakt u binnenkort uw 1e wandeling met onze grappenmaker Binky!

Bij interesse in Binky, willen wij u vragen om het “Aanmeldformulier Hond” in te vullen. Deze kunt u vinden op onze website onder het kopje “Asieldieren”.

Plaatsingsinformatie

Na het delen van onze kennis over het door u gekozen dier, wordt er een plaatsingscontract met u opgesteld. Aan de plaatsing zijn voorwaarden verbonden. In het kort komen die er op neer dat u:

  • Goede zorg verleent aan het dier
  • Het dier niet doorverkoopt
  • Niet fokt met het dier
  • Nazorg krijgt op de verzorging van het dier en het verloop van de plaatsing
  • Het dier kunt terugbrengen als plaatsing na proberen van alle mogelijke maatregelen echt niet slaagt

Contact met dierenopvang

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
076-5712712 / Facebook /  website (met foto’s)

Geopend:
Maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur (maandag alleen op afspraak)
Zon- en feestdagen gesloten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen