Jumbileumjaar met reünie 25 jaar Budoschool Arashi

Foto: Budoschool Arashi

In november bestaat Bliemer Arashi Sport exact 25 jaar. Het hele jaar zijn er al evenementen, zoals o.a. het jubileumtoernooi en het luchtkussenfestijn. Tevens komen er nog enkele verschillende leuke acties, zoals trainingen door bijzondere judoka’s.

Op de laatste zondag van september start het wedstrijdseizoen met de thuiswedstrijd voor de 500 punten wedstrijdencyclus. Op zondag 23 september wordt de Reunie 25 jaar Arashi Sport georganiseerd in Café de Pub in Oosterhout voor alle (oud-) budoka’s/ouders/vrijwilligers en anderen die Arashi afgelopen 25 jaar een warm hart hebben toegedragen.

In november 1993 nam judomeester Rinus Bliemer de judogroep van Anton Linskens over bij Heijl sportcentrum. Het was een groep van 10 kinderen die voornamelijk in Oosterhout West woonde (omgeving Koningsdijk/Wilhelminalaan/Kanaaleiland). In januari 1994 werd meteen gestart met seniorenjudo en jujutsu. De judoclub kreeg meteen de naam BUDOKWAI ARASHI (budoschool storm). Bij Heijl sportcentrum is Arashi al meer dan 10 jaar niet meer thuis. In sportzaal De Markkant in Vrachelen werd een nieuwe “Home” gevonden in 2001. Toen werd er ook drie seizoenen judo en jujutsu les gegeven aan de jeugd van Oosteind op zaterdagmiddag. Na 2006 werd er uitgebreid naar Teteringen en drie locaties in Breda. Bliemer Arashi Sport, zoals de school inmiddels al jaren heet, heeft inmiddels een mooie geschiedenis achter de rug met vele wedstrijdprestaties, vele opgeleid tot zwarte band en duizenden kinderen die een basis mee kregen voor de rest van hun leven!

Geef je op voor de reünie

Zondag 23 september wordt voor al die (oud) budoka’s, ouders, vrijwilligers, etc. een reünie georganiseerd bij café De Pub aan de Klappijstraat 9 in Oosterhout. Misschien vind je het leuk om hier bij te zijn om, onder genot van een hapje en een drankje, je oude sportvrienden weer eens te ontmoeten! Iedereen die opgeeft via [email protected] is welkom van 14:00 tot 17:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen