Aanhouding na vernielingen en bedreigingen richting huisgenoot Tramsingel

Foto: Renkum Nieuws

De politie is zondagmorgen druk bezig geweest met een adres aan de Tramsingel. Nadat er vernielingen en bedreigingen waren gepleegd werd een bewoner aangehouden.

Op zondag 28 juni 2020 om 4.10 uur belde en bewoner van de Tramsingel dat hij problemen had met zijn huisgenoot. Een surveillance-eenheid ging ter plaatse en sprak met beide bewoners. De melder wist niet wat hij met de situatie aan moest en de medebewoner wilde geen kant op. De agenten deden een poging om te bemiddelen. Er werd verder geen aangifte gedaan en de agenten vervolgden hun surveillance. Maar binnen een uur kwam de tweede melding vanuit dezelfde woning. De agenten zagen binnen vernielde ruiten en er bleek ook met een mes gedreigd te zijn. Een van de partijen wilde aangifte doen en zijn medebewoner werd aangehouden. Bij het opnemen van de schade voor de aangifte zagen de agenten in de achtertuin ene splinternieuwe fiets staan. Voor de zekerheid werd het framenummer gecheckt en de fiets bleek gestolen te zijn. Die is ook meegenomen naar het bureau. De verdachte is aan het bureau ingesloten en zal zich in de loop van de dag moeten verantwoorden waar de fiets vandaan komt.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen