Last van overgewicht en ben je klaar met het zoeken naar excuses?

Foto: DeAfvalrace.nl

Wil jij net Chris de strijd aanbinden tegen de kilo’s? Tijdens de vorige afvalrace is hij gestart met een startgewicht van 143 kilo. Na de afvalrace, waarin hij 39 kilo kwijt raakte, weegt hij inmiddels onder de 100 kilo. Een zeer knappe prestatie!

Een ieder heeft zo zijn eigen streefgewicht. Ondanks meerdere pogingen lukt het lang niet altijd om zonder goede begeleiding de kilo’s blijvend kwijt te raken. Chris: “Ik ben bewuster gaan eten en ik sport nu bijna elke dag.”

Eric de Jong (EDJ Sports) en Chris |
Eric (EDJ Sports) en Chris | Foto: Bianca Dijck (Flits en Klik)

Na succesvolle eerdere edities start op 3 oktober 2016 De Afvalrace West-Brabant. Men kan zich ingeschreven via de website van De Afvalrace. Heb jij last van overgewicht en ben je klaar met het zoeken naar excuses? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Grijp dan nu je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Schrijf je in voor De Afvalrace West-Brabant  en wie weet ben jij één van de gelukkige kandidaten die het programma volledig gratis mogen volgen.

Uit alle aanmeldingen wordt een aantal personen geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. Ook onder andere de bijbehorende kookworkshop en schitterende afsluiting horen daarbij. Het selecteren van de kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling.

Mocht je niet gekozen worden dan kan je uiteraard meedoen aan de betaalde versie van De Afvalrace. Je ontvangt dan een aanbieding van één van de deelnemende sportscholen. Aanmelden kan tot en met 4 september.

De uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens De Afvalrace bij in een blog dat verschijnt op Breda.nieuws.nl en Roosendaal.nieuws.nl. Op deze nieuwssites kunnen alle belangstellenden de resultaten van je inspanningen en je ups en downs volgen waardoor je nog meer gemotiveerd bent om van jouw afvalrace een succes te maken.

Durf jij de uitdaging aan?
Meld je dan aan voor 5 september aan via www.deafvalrace.nl. Alle aanmeldingen krijgen een intakegesprek met één van de personal trainers. Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap naar jouw nieuwe leven!

Wat is de tijdlijn van De Afvalrace?

  • Inschrijven van 17 juli t/m 4 september 2016
  • Rond 19 september bekendmaking deelnemers (ook via Facebook)
  • Kick-off op 24 september
  • 3 oktober start van De Afvalrace West-Brabant
  • Eind maart 2017 afsluiting van De Afvalrace

Terugblik op de vorige editie

De Afvalrace Breda 2015

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen