Laatste weekend om je in te schrijven!

Foto: Wendy Huijbregts

Zit je vakantie erop en ben je aan de rand van het zwembad tot de conclusie gekomen dat het nu echt tijd is geworden om aan jezelf te gaan denken en te gaan werken?

Doe dan mee met de Afvalrace West-Brabant en ga samen met andere deelnemers van de afvalrace de strijd aan met je overtollige kilo’s. Vorige deelnemers zijn vele kilo’s afgevallen (tot aan 40 kilo) en zijn tientallen centimeters buikomvang verloren. Succes verzekerd!

Grijp die kans

Schrijf je NU gratis in voor de Afvalrace. Er volgt een intakegesprek en medio september vindt de selectieprocedure plaats. Uit alle aanmeldingen wordt een aantal personen geselecteerd die de kans krijgen om samen met een personal trainer 6 maanden kosteloos de weg naar succes volgen. Word je niet geselecteerd, dan ontvang je een aanbod van één van de sportscholen/personal trainers om mee te doen in groepsverband.

intro groepstraining Jill Jeugdland

De uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens De Afvalrace bij in een blog dat verschijnt op Breda.nieuws.nl en Roosendaal.nieuws.nl. Op deze nieuwssites kunnen alle belangstellenden de resultaten van je inspanningen en je ups en downs volgen waardoor je nog meer gemotiveerd bent om van jouw afvalrace een succes te maken.

Wat is de tijdlijn van De Afvalrace?

  • Inschrijven tot en met 4 september 2016
  • Rond 19 september bekendmaking deelnemers (ook via Facebook)
  • Kick-off op 24 september 2016
  • 3 oktober start van De Afvalrace West-Brabant
  • Eind maart 2017 afsluiting van De Afvalrace

Terugblik op de vorige editie

De Afvalrace Breda 2015

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen