Eerste kandidaten Afvalrace bekend

Foto: Jill Heestermans

Het afvalrace seizoen 2016-2017 gaat bijna van start. Op maandag 3 oktober begint er weer een flinke groep gemotiveerde kandidaten te werken aan een gezonde leefwijze waarbij sport en voeding centraal zullen staan. Uit de ruim 100 inschrijvingen worden er enkele kandidaten gekozen om deze 180 dagen gratis te volgen.

Afgelopen dinsdag was het moment van de waarheid. Eric de Jong van EDJ-Sports heeft uit alle inschrijvingen een bijna onmogelijke keuze moeten maken en twee personen uitgekozen. Maandagavond werden zij door Jill Heestermans, deelneemster van het vorige seizoen, gebeld en met een smoesje naar Sportpark Jeugdland gelokt waar Mark Teunissen uit Etten-Leur en Wendy Wiebenga uit Breda dinsdagavond om 20.30 uur aanwezig moesten zijn voor een zogenaamde fittest. Er was hun verteld dat er nog vier kandidaten over waren maar dat er maar twee door zouden gaan en dat de keuze zouden maken door midden van een fittest.

afvalrace 2016/2017

Vol met zenuwen zaten Mark en Wendy te wachten op de andere twee kandidaten, maar Eric vertelde ze dat deze personen op een andere locatie waren bij een andere trainer en dat er een parcours was uitgezet van ongeveer drie kilometer naar een gezamenlijk punt. Het team dat als eerste aan zou komen zou de winnaar zijn van de gratis 180 dagen Afvalrace.
Toen Eric de Jong vond dat hij Wendy en Mark lang genoeg had laten zweten gaf hij ze uiteindelijk een hand, feliciteerde ze en vertelde dat zij degene waren die uitgekozen waren voor De Afvalrace. Een mooie bos bloemen van 2 BLOOM en een symbolische cheque zijn overhandigd. Superblij waren ze beiden met dit grote nieuws en ze hebben er ontzettend veel zin in. Mark en Wendy zien deze afvalrace als dé kans naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven en daar willen ze vol voor gaan!

In de week van 3 oktober kunt u beide kandidaten volgen in hun wekelijkse blog. Daarin zullen zij zich voorstellen en hun hoogte- en dieptepunten met breda.nieuws.nl en u delen. Binnenkort worden de andere kandidaten bekend gemaakt van De Afvalrace West-Brabant. Ook te volgen op Facebook.

Kandidaten afvalrace 2016

Wendy en Mark worden begeleid door Gwen Baijens en Eric de Jong van EDJ Sports en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace, neem dan contact op. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen