Verrassing op maat bij Naron

Foto: Jill Heestermans

Luelle en Wendy hebben een bezoek gebracht aan Naron afgelopen zondag. Een lingeriezaak voor grotere maten in de Veemarktstraat in Breda. In eerste instantie was ambassadeur Jill een beetje bang dat ze door al dat sporten en afvallen niet meer in de maten van Naron zouden vallen, maar 80% van de vrouwen blijkt een verkeerde en te kleine maat BH te dragen.

Bij aankomst werden we warm welkom geheten door het personeel en werden we super leuk geholpen door Nathalie. Een van de twee zussen die samen leiding geven aan deze winkel.

Luelle en Wendy kregen eerst een meting en daar waren de dames het in de eerste instantie het niet helemaal mee eens (veel te groot gemeten ), maar toen de sportbh’s eenmaal juist aan gedaan waren had Nathalie het toch wel bij het juiste eind. Als je de juiste maat bh aan hebt en je doet hem ook nog eens goed aan, met de juiste technieken en handelingen, dan zie je zoveel verschil. Ongelooflijk!

 

Met een goed passende sport-bh en een hoop goede tips voor het dragen van bh’s zijn de dames weer naar buiten gegaan én met nog een hele mooie verrassing, want Wendy en Luelle mogen voor de finaledag nog een keer terug te komen om een mooie, nieuwe, goed passende bh uit te kiezen. Een enorme eye-opener voor de afvalracers. Bekijk het filmpje op de Facebookpagina van Naron.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen