Doe mee met de Afvalrace Breda: LAATSTE kans!

Foto: De Afvalrace

De 5e editie van De Afvalrace gaat bijna van start. Wil jij ook eindelijk van dat overgewicht af komen, en je excuses aan de kant gooien? Ben je bovendien bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Wacht dan niet langer en schrijf je nu nog in voor De Afvalrace Breda. Aanmelden kan nog tot en met zondag 10 september!

Wie weet ben jij dan één van de gelukkige kandidaten die het programma volledig gratis mogen volgen. De 5e editie van de Afvalrace start op maandag 9 oktober 2017 in o.a.: Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout, Drimmelen en Waalwijk. Men kan zich inschrijven via de website van De Afvalrace.

Uit alle aanmeldingen worden twee personen per gemeente geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. Ook onder andere de bijbehorende kookworkshop en afsluiting met make-over horen daarbij. Het selecteren van de kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling.

Mocht je niet gekozen worden, dan kan je uiteraard meedoen aan de betaalde versie van De Afvalrace. Je ontvangt dan een aanbieding van één van de deelnemende personal trainers.

De uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens De Afvalrace bij in een blog dat verschijnt op Breda.nieuws.nl. Op deze nieuwssite kunnen alle belangstellenden de resultaten van je inspanningen en je ups en downs volgen waardoor je nog meer gemotiveerd bent om van jouw afvalrace een succes te maken.

Durf jij de uitdaging aan?
Meld je dan aan via www.deafvalrace.nl. Alle aanmeldingen krijgen een intakegesprek met één van de personal trainers. Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap naar jouw nieuwe leven!

Wat is de tijdlijn van De Afvalrace?

  • Inschrijven kan nog t/m 10 september 2017
  • In de week van 25 september bekendmaking deelnemers (ook via Facebook)
  • Kick-off op 7 oktober 2017
  • 9 oktober start van De Afvalrace West-Brabant
  • Medio april 2018 afsluiting van De Afvalrace

De Afvalrace Breda 2015

Reacties