Afvalracer Mariska: “Mijn hele leven is veranderd!”

Foto: De Afvalrace

Deelnemers aan De Afvalrace maken de stap naar een nieuw leven. Net zoals Mariska dat vorig jaar deed. Ze viel maar liefst 38 kilo af en heeft geen last meer van haar rug. Ook iets voor jou? Schrijf je dan vandaag in!

Wie is Mariska?

“Hi, mijn naam is Mariska van der Velden, 26 jaar. Afgelopen jaar heb ik mee gedaan aan de Afvalrace en sindsdien is er heel veel in mijn leven veranderd. Voordat ik aan De Afvalrace meedeed was ik altijd moe, ik had nergens fut voor. Ik paste niet eens in een normale stoel en had ik iedere dag last van mijn knieën en rug waardoor werken ook niet meer ging en daardoor werkeloos raakte. Uiteraard kwam ik in aanmerking voor een drastic bypass, maar dit heeft uiteindelijk alleen maar voor nog meer problemen en ellende gezorgd.”

Wat heeft de Afvalrace je gebracht?

“Ik ben zo ontzettend blij dat ik de stap heb durven zetten om mee te gaan doen aan De Afvalrace. Na 180 dagen was ik maar liefst 38 kilo afgevallen!! Ik heb weer energie, heb geen last meer van mijn rug en ik heb mijn oude baan weer terug!! Er is geen weg meer terug. Het sporten hoort nu bij mijn leven en ben inmiddels 45,5 kilo afgevallen. Wil jij net zoals ik je leven weer terug? Dan moet je er 100% voor gaan! Doen wat je moet doen om uit die cirkel komen!! Schrijf je in voor De Afvalrace. Ik weet zeker dat je daar geen spijt van gaat krijgen.”

Schrijf je nu in!

Heb jij last van overgewicht en ben je klaar met het zoeken naar excuses? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Grijp dan nu je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Schrijf je in voor De Afvalrace en wie weet ben jij één van de gelukkige kandidaten die het programma vanaf oktober 2018 volledig gratis mogen volgen.

Hoe werkt het?

Uit alle aanmeldingen wordt een aantal personen geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. Het selecteren van de kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling. Mocht je niet gekozen worden dan kan je uiteraard meedoen aan de betaalde versie van De Afvalrace.

Reacties

Cookieinstellingen