Ik ga het allemaal weerstaan

Week negen. Gelukkig gaat het deze week beter met me. Ik ben weer gewicht aan het verliezen maar het gewicht wat je op de weegschaal ziet zegt niet alles. De focus moet niet alleen liggen op gewicht verliezen, maar op sporten.

Het juiste eten daar richt ik me nu op. Daardoor gaat de combinatie van sporten en gezond eten het verschil maken. Mijn spiermassa is toegenomen en daardoor val ik minder af. Mijn vetpercentage gaat in een stijgende lijn naar beneden en dat geeft een goed gevoel.

IK VOEL ME KEIGOED!

In het dagelijkse leven probeer ik alles te combineren. Ik werk en dan help ik ’s avonds bij Cafeteria ‘t Steeke. Maar ik krijg het voor elkaar om toch iedere dag te sporten. Geen excuses, maar gewoon doen. Zelfs mijn vriend is samen met mij deze week gaan sporten. Ontzettend leuk om samen actief te zijn.

De verleidelijke decembermaand

De decembermaand is een maand van verleidingen. Hoe ga ik die allemaal weerstaan. Dit jaar dus geen pepernoten, chocoladeletters, wijntjes, bonbons, kerstkransjes. Je mag natuurlijk af en toe wel iets lekkers, maar dat staat in schril contrast met voorgaande jaren.

Kerst is niet meer hetzelfde

Samen met het gehele team gaan we er een topdecember maand van maken. Iedereen in mijn directe omgeving staat voor me klaar. In mijn hoofd ben ik nog niet bezig met de feestmaand, zodat ik me volledig kan focussen op het afvallen en sporten. Kerst is anders geworden doordat mijn moeder er niet meer is en het voelt niet meer hetzelfde. Vroeger keken we enorm uit naar de kerst.  We begonnen al op kerstavond en dan eerste kerstdag een heerlijk ontbijt. Papa maakte ons dan wakker met keiharde muziek en dan ’s avonds steengrillen. Tweede kerstdag deden we dan exact hetzelfde. Kerst is niet meer hetzelfde, maar nog steeds koester ik het. Deze kerst staan er een hoop leuke dingen op het programma en ik laat jullie nog weten wat ik allemaal heb ondernomen.

Tot volgende week en iedereen een topweek toegewenst.

Wendy wordt begeleid door Fitness Centrum Prinsenbeek en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. Lees al haar blogs.

De Afvalrace Breda BOOTCAMP

Wil je samen met Wendy en de andere deelnemers aan De Afvalrace Breda meedoen aan een bootcamp? Meld je dan aan voor de GRATIS bootcamp op zaterdagochtend 19 december via de website en laat het weten via Facebook.

De Afvalrace Breda bootcamp

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen