Aftellen naar carnaval

Foto: Wendy Huijbregts

Jeetje, wat gaat de tijd hard. Het voelt net gisteren dat ik mijn blog van vorige week aan het schrijven was en nu ben ik alweer met een nieuwe bezig.

De laatste tijd heb ik het erg druk met werken en tsja natuurlijk ook met sporten. Omdat ik op dit moment meer werk, moet ik mijn trainingen goed blijven plannen. Gelukkig lukt dat nog goed, want ik kan minimaal 5 keer per week sporten. 

Eigenlijk schrijf ik iedere week wel over die geweldige groep afvallers van Fitness Centrum Prinsenbeek. Ik hoop niet dat het jullie gaat vervelen, want ik blijf zo super trots op mijn sportmaatjes. Ik raak er gewoon niet over uit gepraat. Het is zo’n onwijs leuke groep; ook al zijn we allemaal zoooo verschillend.

De Afvalracers Breda

Ik heb het eigenlijk nog niet vaak gehad over de andere afvalrace deelnemers van Breda. We zitten met zijn vieren in een groepsapp en daar gaan heel wat berichten heen en weer. We delen van alles. Zoals recepten of weer een hoogtepunt wat iemand heeft bereikt. Of we krijgen het ineens weer over die super spannende dag, 9 april in het NAC stadion. Wat staat ons te wachten? Wat is de bedoeling? Hoe is het bij de vorige deelnemers gegaan? Wat zouden we wel en wat zouden we ook echt niet willen. Het blijft leuk om het daar steeds over te hebben.

Jill , Barbara en Ianthe jullie zijn echt super leuke meiden. Jammer dat we elkaar niet zo vaak zien door onze drukke leventjes. We hebben afgesproken binnenkort nog eens gezellig samen een gezonde lunch te nuttigen. De afgelopen keer bij Jill vond ik het namelijk erg gezellig. Er komt ook nog een leuke trainingsdag aan voor ons viertjes. Leuk om eens samen met z’n vieren te mogen sporten. Ik ben erg benieuwd.

Carnavalkriebels

Langzaamaan ga ik me klaarmaken voor CARNAVAL. Mijn eerste jaar dat ik ga meehelpen in de cafetaria van mijn schoonmoeder. Normaal gesproken is carnaval niet echt mijn ding. Maar eigenlijk krijg ik er nu wel stiekem een beetje zin in. Iedere dag aanzien hoe iedereen lekker uit zijn of haar dak gaat tijdens het feest van het jaar voor Prinsenbeek.

En natuurlijk zal ik zelf ook af en toe eens een wijntje meedrinken. Sorry Marissa! 😉

Mag het al? Alaaaaaaaaaaaaf ! Tot volgende week.run2day nieuwstraat breda

Wendy wordt begeleid door Fitness Centrum Prinsenbeek en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners zoals Run2Day BredaLees al Wendy’s blogs. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace (eindfeest), neem dan contact op. 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen