Wendy: “Ga JIJ er bij zijn, op de finaledag?”

En we zijn weer een weekje verder. Een lastige week voor mij. Ik heb te horen gekregen dat ik geen werk meer heb en daar bovenop kreeg ik ook nog de griep! Gelukkig ben ik over mijn griepje heen en kan ik me volop gaan focussen op de laatste weken van de Afvalrace.

Vandaag mijn officiële weegmoment gehad. Weer gewicht eraf! En weer is mijn vetpercentage naar beneden gegaan. Jullie zullen vast wel willen weten wat er dan in totaal vanaf is? Ik ben op dit moment in totaal 17,5 kilo afgevallen. Mijn doel is in totaal 25 kilo afvallen. Dat wordt nog een zware strijd. Maar ik wil er kei-hard voor vechten, en ik weet dat het me gaat lukken!

Nog zeven weken voor de finaledag

Nog zeven weken, en er staan nog hele leuke dingen op de planning. Zo ook de kookworkshop. Koken is iets wat ik echt onwijs leuk vind. Rudolph van Veen is op dit moment dan niet echt het beste voorbeeld, omdat het niet aan de voedingseisen voldoet, maar gelukkig hebben we nog Jamie Oliver. Hij heeft heerlijke recepten die ook nog eens bij mijn voedingsschema passen. En dan die laatste dag, de finaledag. Ik blijf maar fantaseren. Hoe gaat die dag verlopen? Wat gaat er die avond allemaal gebeuren? Wie zullen er allemaal gaan komen? Ik hoop in ieder geval dat JIJ, ja JIJ er bij bent! Want als jij zo trouw bent om mijn blog te lezen, lijkt het me superleuk dat je er op de finaledag er ook bij bent! Geef het door via Facebook.

Trots op mijn mede-afvallers

Wat ik ook nog even kwijt wil, is dat ik trots ben op mijn afvalracegroep van Fitness Centrum Prinsenbeek. Marcella en Twan hebben hun doel op dit moment al gehaald. Echt kei-goed, toppertjes! We gaan nog leuke weken en veel leuke trainingen tegemoet met z’n allen. Iedere donderdag hebben wij altijd onze groepstraining. En afgelopen donderdag was het een SUPER les. We kregen een voorproefje van Bodypump. Dit wordt een nieuwe groepsles bij Fitness Centrum Prinsenbeek. Super leuk, en echt onwijs zwaar. Dit is zo’n les die je echt een keer moet doen! Een echte aanrader!

Tot volgende week!

Wendy wordt begeleid door Fitness Centrum Prinsenbeek en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners zoals Kookstudio PUURLees al Wendy’s blogs. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace (eindfeest), neem dan contact op. 

kookworkshop afvalrace breda

Meld je aan voor De Afvalrace Kookworkshop

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen