Lieve woorden van vrienden en familie!

Foto: Wendy Huijbregts

Tsja, het begint een bekende zin te worden: weer een weekje verder! Maar ook een weekje dichter bij die spannende dag. De Afvalrace-finale. Dit is ook de eerste echte volle week dat ik geen werk meer heb. Dat is echt heel erg wennen. Ik ben iemand die het liefst zo veel mogelijk werkt. Nu moet ik mijn tijd anders in gaan delen. Even wennen en hopen dat ik snel een nieuwe uitdaging vind.

Dit is ook een week dat vrienden en familie weer eens aan het woord zijn. Ik heb dan een klein beetje rust, alhoewel ik wel wat mensen heb lastig moeten vallen of ze over mij en hun ervaring willen schrijven. Ik hou dus verder mijn mond en lees maar wat mijn familie en vrienden te zeggen hebben.

Bert en Anny:

“Wij hebben het heel goed gevolgd wat Wendy doet in de afvalrace. Wij zijn super trots op wat ze al heeft bereikt in deze afvalrace. Ze heeft het niet makkelijk gehad de laatste tijd met haar werk bij La Place, maar daar is ze toch goed mee omgegaan. Wendy is echt heel goed bezig en daar helpen wij haar graag bij. Ik weet zeker dat Wendy haar doel gaat halen. Dat zegt mijn vader-gevoel. Nogmaals Wendy, zoals jij altijd zegt: “Pap, ik ga ervoor!” Daar geloof ik zeker in. Nog even en dan naar de finale. Groetjes, Papa en Anny”.

Dominique:

“Het einde nadert en het is tot nu toe een mooie reis geweest voor Wendy, zowel fysiek als mentaal. Van mij hoefde dit afvallen helemaal niet omdat ik al blij was met haar zoals ze was. Maar zoals de meeste mannen ervaren kan je vaak genoeg zeggen tegen je vrouw dat ze er goed uitziet, maar iedere keer weer is ’t praten tegen dovemansoren. Ik heb er geen twijfel aan dat ze haar doel gaat bereiken. Tegen mij heeft ze al gezegd dat ze tevreden is zoals ze er nu uitziet, maar het liefst de 25 kilo haalt. En dan toch nog steeds de drive hebben om door te gaan is iets waar ik of iedereen alleen maar respect voor kan hebben. Zonder klagen dit traject volbrengen terwijl zoveel mensen de handdoek in de ring gooien. Ik ben in ieder geval gelukkig met haar of de zou dik of dun is Wendy blijft Wendy. Een fantastische zorgzame meid die niks anders dan lof verdient voor haar prestatie tot nu toe en wat nog komen gaat. Zet ‘m op, scheet. Waar en hoe vaak je ook valt, ik zal er staan zoals je er voor mij staat, en door ‘dik en dun’ zal ik je steunen.”

Rachel:

“Bijna een half jaar geleden werd er door mijn vriendin Wendy verteld dat zij zich had opgegeven voor een afvalrace in Breda. Daar zou zij de ideale kans krijgen om eens goed te gaan afvallen. Ik hoopte dat zij werd uitgekozen maar schatte de kans klein, er zullen wel veel mensen zich op hebben gegeven, dacht ik. Maar ondanks dat kreeg zij toch die unieke kans om mee te doen. Ik was super blij voor haar, maar nu ging de uitdaging echt beginnen. Wendy moest niet alleen heel veel sporten, maar ook haar eetpatroon veranderen. In het begin had ze het daar soms nog wel is moeilijk mee en vertelde zij me dat ze soms zulke lekkere trek had. Maar naar mate ze langer bezig was hoorde ik haar dat al veel minder zeggen. Ik heb bewondering hoe zij haar leven en voeding heeft omgegooid. Ik merk dat Wendy ook heel erg bewust is geworden van voeding. Ze weet mij te vertellen wat wel en niet, of hoeveel je van iets kan nemen. Maar niet alleen haar voeding heeft zij veranderd. Ze is gaan sporten als een gek! Vol bewondering zag ik hoe serieus Wendy deze kans aanpakte. Ze is hierdoor zeker ook als persoon gegroeid. Om dit zo goed te kunnen bereiken heb je wilskracht en onwijze doorzettingsvermogen nodig en dat heeft Wendy zeker. Nu bijna op het eind!

Zo mooi slank geworden. Ik hoop echt dat ze haar doel gaat halen en dat zij met trots eindelijk haar moeders trouwjurk past. Want ik weet dat dat wel één van haar grootste wensen is. Wendy, lieve schat, ik ben trots op jou! Je hebt deze kans zo goed aangepakt en je bent zo gegroeid. Ik ben stiekem zelfs jaloers op jouw nieuwe figuur. Je bent een voorbeeld voor anderen! Nu nog even paar weken knallen en dan op naar negen april. Dikke kus Rachel.”

Onwijs lieve woorden

Wat een onwijs lieve woorden. Het verbaast mij iedere keer weer hoe mensen kijken naar mijn Afvalrace. Zo gaaf om te zien, te horen en om te lezen. Tot volgende week. x

kookworkshop afvalrace breda

Meld je aan voor de Afvalrace Kookworkshop

Wendy wordt begeleid door Fitness Centrum Prinsenbeek en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners zoals SitiesLees al Wendy’s blogs. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace (eindfeest), neem dan contact op. 

Eindfeest afvalrace bij NAC Breda

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen