Geen tijd te verliezen!

Foto: Wendy Huijbreghts
Het einde is al echt in zicht en komt wel heel dichtbij. Nog een klein maandje en dan is de finale. Nog veel te doen om mijn doel te halen. Dus géén tijd te verliezen.
Mijn trainingen worden eigenlijk constant aangepast. Marissa wil iedere keer alle spieren in mijn lichaam shockeren. En dat lukt haar steeds weer. Dit afgelopen halfjaar heb ik bijna iedere dag wel spierpijn gehad. Als ik nu terugkijk naar filmpjes van toen, dan lach ik mezelf eigenlijk stiekem een beetje uit. Eigenlijk ben ik ook wel boos op mezelf. Hoe heb ik het ooit zo ver kunnen laten komen?

Grote stappen gemaakt

Van een minuut hardlopen naar 5 kilometer aan één stuk hardlopen. De laagste gewichten die ik niet omhoog kreeg, naar vele kilo’s zwaarder tillen. Dat vervelende *PIEP* touw wat ik zo verschikkelijk vond, naar dat vervelende *PIEP* touw wat ik nog steeds verschrikkelijk vind. En Twan, we hadden het er met onze groepstraining over he? Hij mag best de laatste weken op zijn plekje blijven liggen.
Deze week nam Marissa mij als verrassing mee naar haar vader om eens een training van hem te volgen. Het was echt super zwaar, maar ik was wel stiekem aan het genieten dat Marissa eens goed werd aangepakt. Tsja, dat had ik nog nooit gezien.  Veel heb ik geleerd over houding en goede tips van haar vader gehad. Echt een super leuke ervaring wat me echt weer heeft gemotiveerd om deze laatste maand nog kei hard te knallen.

Naast veel krachttraining doe ik ook mee met de Zumba lessen. Ik had nooit, maar dan ook echt nooit gedacht dat ik dat leuk zou vinden. Ik ben nu niet weg te slaan uit die lessen. Heerlijk je verstand op nul en lekker meedoen! Sinds kort is er bij Fitness Centrum Prinsenbeek een nieuwe groepsles gestart. Pump. Als je echt wil zweten en het de volgende dag wil voelen, dat je hard gewerkt heb, dan raad ik je toch echt Pump aan. Die muziek sleurt je door die heerlijke zware training heen. En als je dan klaar bent voel je je zo goed.
Ik ga snel afsluiten en nog even mijn tijd goed besteden bij Fitness Centrum Prinsenbeek.
Tot volgende week.
Fitness Breda Prinsenbeek
Wendy wordt begeleid door Fitness Centrum Prinsenbeek en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partnersLees al Wendy’s blogs. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace (eindfeest) van 9 april, neem dan contact op. 
Eindfeest afvalrace bij NAC Breda
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen