Wendy’s nieuwe levensstijl

Foto: Wendy Huijbregts

Ojeej, nog maar een week verwijderd van het spannende weekend. Deze week de laatste groepstraining bij Fitness Centrum Prinsenbeek. Wat ga ik dat missen, al die ups en downs die we samen hebben gedeeld. Natuurlijk blijven we allemaal sporten, en zullen we elkaar vast en zeker tegen komen en blijven spreken. Toch ga ik iets missen  iets waar ik afgelopen halfjaar erg aan ben gehecht.

Ik ben zo zenuwachtig en bang dat ik mijn doel van 20KG niet ga halen, dat ik er hele dagen mee bezig ben. Alles mijn eten aan het afmeten, iets minder grote porties. En toch ook iets meer sporten. Iedereen zegt: Wendy, maak je niet zo druk. Kijk wat je al hebt bereikt. Maar toch wil ik dat getalletje op -20 hebben staan , of stiekem nog iets meer.

Een nieuwe uitdaging

Mijn ‘korte vakantie‘ zit er vanaf maandag op. Maandag ga ik beginnen met mijn nieuwe uitdaging. Jeetje, wat heb ik daar toch veel zin in! Gewoon weer lekker aan het werk, want ik werd gillend gek thuis. Nou kon ik iedere avond altijd meehelpen bij Cafetaria ’t Steeke, toch vind ik een baan ook wel ontzettend fijn. En natuurlijk hoop ik dat het goed te combineren valt.

Een nieuwe levensstijl

Ik heb het afgelopen half jaar heb ik veel geleerd over mijn nieuwe levensstijl. Want eigenlijk ben ik echt helemaal anders gaan leven. Niet alleen met voeding, maar ook het sporten en dingen ondernemen. Waar ik eerst ergens achteraan in de rij stond, sta ik nu liever toch wel een beetje vooraan. Waar ik zo 5x per week pasta at, eet ik het nu nog maar heel zelden. Van het niet sporten, maar een beetje bewegen. Naar heel veel sporten en me ontzettend goed voelen.

Tips van Wendy van afgelopen half jaar

Een aantal tips die ik het afgelopen halfjaar heb gehoord, en waar ik echt iets mee kan.

  • Kijk uit met de spiegel, de spiegel is/ wordt je grootste vijand. Dat klopt ook wel, ik merk soms dat ik steeds meer en meer wil. En dat ik dan weer net niet tevreden ben over mezelf / mijn lichaam. Wat ben ik blij dat André dit me goed in mijn oren heeft geknoopt. Thanks!
  • 6 x op een dag eten, normaal gesproken at ik alleen wanneer ik honger had, en dat was dan 2 keer per dag? En dan ’s avonds lekker snacken. En voor de mensen die zeggen dat ze erg van eten genieten. Doe ik ook, maar dan minder vet / minder calorietjes.
  • Zoek met sporten altijd je grens op, en ga er het liefst nog overheen. Ik merk dat het zo’n super fijn gevoel geeft om alles te geven wat er in me zit tijdens het sporten. Hoe fijn is het om met een voldaan gevoel thuis te komen? Nou HEEL FIJN!

Ik ga nog lekker zenuwachtig zijn voor volgende week, en ik zie jullie allemaal ZATERDAG 9 APRIL om 19.45 UUR. Jullie kunnen deze avond echt niet missen!!!!
Tot volgende week zaterdag.

Fitnesscentrum Prinsenbeek logo

Wendy wordt begeleid door Fitness Centrum Prinsenbeek en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partnersLees al Wendy’s blogs. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace (eindfeest) van 9 april, neem dan contact op. 

Champagne om het te vieren

< Meer informatie over het FINISHGALA > 

> Volg De Afvalrace Breda op Facebook via Breda Nieuws en De Afvalrace Breda.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen