“Een te gek half jaar en wat heb ik super veel geleerd.”

Foto: Wendy Huijbregts

WAUW , WAUW , EN NOG EENS WAUW! Wat is het afgelopen half jaar snel gegaan, en wat is er het afgelopen half jaar veel gebeurd. Nu is de afvalrace voorbij, alhoewel het voor mij mijn hele leven een race zal blijven om op dit gewicht te kunnen blijven.

Wat heb ik een te gek half jaar gehad en wat heb ik super veel geleerd. De laatste twee weken was het enorm stressen. Ik moest en zou mijn doel halen van -20KG.

Vrijdag was ons aller laatste officiële weegmoment. Iedereen moest naar Fitness Centrum Prinsenbeek en Marissa zei me dat ik mijn bikini niet moest vergeten ??? Toen iedereen was gearriveerd moesten we achter Marissa aan. Waar zouden we naar toe gaan? We stopten op de Markt in Prinsenbeek en liepen achter Marissa aan. Liepen we toch mooi Hip & Go binnen. We mochten daar kleding uitzoeken voor het finishgala van zaterdag. Super gaaf jurkje gekregen. Thanks Hip & Go, daar ben er heel blij mee. Vrijdagavond vroeg naar bed, want zaterdag moest ik om 10.15 uur klaarstaan. Wat was ik een partij zenuwachtig…

Half jaar uitgekeken naar finaledag

Zaterdag , hele nacht slecht geslagen , en super vroeg wakker. Dit was de dag waar ik het afgelopen half jaar echt naar uit heb gekeken. Daar kwam Daniel dan van Breda Nieuws. Hij stond voor de deur met een te gekke Mini, Toen ik de auto beter zag was ie bestickerd met onze namen. Wat gaaf! Snel de mini in en op naar de andere dames.

We kwamen aan bij kapsalon J . de Kort in Ulvenhout , waar we eerst een SUPER LIEF cadeautje kregen van Jill. Wat een mooi gebaar. Ik doe mijn armbandje nooit meer af. Daarna mochten we allemaal in de stoel en werd ons haar gedaan , wel leuk dat we allemaal voor de krul gingen. Wat zag ons haar er mooi uit.

kapper De Kort UlvenhoutAfvalrace bij J. de Kort Coiffures Ulvenhout

Toen we allemaal in de krul zaten en er flink wat haarlak op zat (want het moest natuurlijk tot de avond goed zitten ) gingen we weer de Mini in. Op naar het volgende adres. Lekker lunchen bij Devi Sonsbeeck koffiecafé en kinderdagverblijf. Wat een leuke ruimte voor de kids , maar zeker ook om zelf tijdens een wandeling een drankje en/of broodje te doen. We hebben een heerlijke lunch gehad. Dat hadden we wel nodig, want de dag was nog lang niet voorbij. Onze buikjes lekker vol gegeten en op naar het volgende adres.

We kwamen aan in Prinsenbeek , dus we gingen weer denken…. Sporten? Nee vandaag even niet hoor ! Toen stopte we bij Huidtherapie Brabant. Ik werd er vrolijk van! Ik heb tijdens mijn afvalrace een behandeling gehad. Ook al ben ik niet een type voor schoonheidsbehandelingen en make-up was het heerlijk. We kwamen binnen en we moesten splitsen. Ianthe en ik bleven bij Huidtherapie Brabant en Barbara en Jill gingen lekker genieten van een wijntje op het terras. De verassing was dat Nele Dewi de visagie bij ons ging doen. Voor mij even wennen, want ik heb bijna nooit make-up op. Maar wat is het eindresultaat mooi geworden. Wat voelde ik me door de make-up super. Ik voelde me gewoon mooi! Toen Ianthe en ik klaar waren, moesten we als een speer weer door naar het volgende adres.

Fotoshoot en hapje eten bij de Italiaan

Marissa bracht ons naar Breda , auto geparkeerd en een stukje lopen. Waar zouden we nou toch weer naartoe gaan? We liepen naar binnen bij Shoots&More. Normaal gesproken ben ik de persoon die altijd foto’s maakt. Zo min mogelijk op foto’s , of altijd maar gekke bekken trekken op foto’s om er dan maar grappig op te staan. Maar nu was het tijd om te shinen! Wat een gave foto’s zijn het geworden! We mochten gelijk de foto die wij het mooiste vonden uitkiezen en die kregen we uitgeprint mee. De rest zou later toegestuurd worden. Toen we allemaal klaar waren en op het punt stonden te gaan , kregen we nog een hele leuke verassing . We hebben allemaal een cadeaubon gehad om nog eens een fotoshoot te komen doen bij Shoots&More. Daar ga ik zeker gebruik van maken!

Jochen was al op ons aan het wachten , hij nam ons mee uiteten. Ondanks we een beetje laat waren hebben we echt genoten van ons etentje bij Il Padrino. Allemaal lekker een wijntje , behalve Jochen natuurlijk. Die was ook nog eens onze chauffeur. Heerlijk aan het eten , maar we kregen steeds meer berichtjes vanuit NAC. Ik kreeg berichtjes binnen als : Waar blijf je ? Het is al druk ? Hoelaat ben je er ? enz. Nou eerst even lekker ons eten en de tijd nemen die we nodig hadden. Met enige vertraging gingen we met een volle buik richting het NAC stadion. Jeetje. Wat begon ik nu echt zenuwachtig te worden.

etentje bij Il Padrino

Toen we het NAC stadion zagen begon de spanning pas helemaal. Daar kwamen we aanrijden , ik zal het maar houden op fashionably late, Ik zag gelijk vrienden en familie buiten staan. Pfoe…. SPANNEND! Dit was de avond waar ik zo zenuwachtig voor was.

Onder luid applaus op het podium

De avond begon; Marissa stond op het podium. Eerst kwam mijn groep van Fitness Centrum Prinsenbeek. Ik kon het niet laten om stiekem eventjes te kijken. Want wat ben ik super trots op hun. We hebben een super half jaar met elkaar gehad. Toen kwam het moment en hoorde mijn opkomst nummer. Marissa en ik hadden afgesproken om pas lekker laat het podium op te gaan. En ja, daar ging ik. Wat een gejuich en geklap. Wat voelde dat goed. Toen ik op het podium stond deed Marissa het woord en startte er een filmpje. Een filmpje met foto’s en video’s van begin tot het eind van het afgelopen halfjaar. Ik stond er met trots naar te kijken! Ik was zo zenuwachtig , ik kon niet echt een woordje doen. Ik ben geen type die in de schijnwerpers sta, en dan ook nog eens een woordje doen. Nee , deze sloeg ik over! Toen ik van het podium af kwam , werd ik overspoelt door lieve familie , vrienden , sportmaatjes en volgers. Wat gaaf! Toch wou ik Marissa ook bedanken voor haar inzet , want zonder Marissa was me dit nooit gelukt. Ik heb geregeld dat ze een (fitness)fotoshoot mag gaan doen. Die reactie toen ze de bon zag was super!!! Het feestje kon beginnen!! Het was een geweldige avond , veel te weinig tijd gehad om met iedereen even goed te praten. Maar dat komt zeker goed! Daniel van Breda Nieuws nam ons nog apart; hij had nog een verassing. We gaan over een paar weken met de personal trainers een lekkere bbq doen op een 15-persoonssloep van Bootje Varen Breda.

<Lees hoe Marissa De Afvalrace Breda heeft ervaren.>

Het feestje liep ten einde , tot de muziek ineens stil viel. Ik hoorde ineens: “Tis niet zo lang geleden , maar het lijkt een ver verleden….”. Ik werd helemaal gelukkig. Ik heb eens tegen Marissa gezegd dat ik maar een wens had voor de finaledag. Dat zij Domino zou gaan zingen van Clouseau. Dit liedje is heel speciaal voor me. Het lievelingsliedje van mijn overleden moeder waar we vroeger kei hard meezongen. En aangezien het feestje op zijn einde kwam dacht ik er niet eens meer aan. Maar ze deed het wel! En ik stond te huilen van geluk. Toen ook nog eens Ianthe en Jill bij me kwamen staan wist ik echt dat dit speciaal was. Ben blij dat dit gefilmd is, want ik kijk het iedere dag terug.

Marissa zingt voor Wendy

Dank jullie wel voor alles

Ik wil hierbij Breda Nieuws bedanken, voor deze geweldige kans en het geweldige afgelopen half jaar. Ik wil ook iedereen bedanken die me gevolgd hebben via de blogs die ik heb geschreven op Breda.nieuws.nl. In het bijzonder wil ik mijn lieve papa en lieve Anny bedanken dat jullie altijd hebben geholpen en natuurlijk helpen in alle keuzes die ik maak. Lieve Marissa , ik heb het je al zo vaak gezegd , zonder jou had ik dit nooit kunnen doen. En het allermooiste van dit half jaar is dat ik er een maatje bij heb gekregen! Fitness Centrum Prinsenbeek, ik heb met veel plezier bij jullie gesport en met veel plezier blijf ik bij jullie sporten!

Dank jullie wel voor jullie interesse en gastvrijheid! Abby & Marjolein, ontzettend bedankt voor jullie trainingen. Marissa geeft pittige lessen, maar jullie kunnen er ook wat van. Anneke, dank je wel dat je altijd op me let als ik je kwam helpen bij Cafetaria ’t Steeke . En dank je wel dat ik jou mocht lastig vallen met al die verhalen over het afvallen. Lieve familie en vrienden , ik vond het super dat ik deze avond met jullie heb kunnen delen. En voor de familie en vrienden die er niet bij waren , ben ik blij dat ik deze blog met jullie kan delen. Lieve volgers, het zit er bijna op. Over een maandje zal ik nog een blog schrijven. Nu is het afkicken , om niet iedere week meer te bloggen.

Zoals op ons armbandje staat :
DREAM IT , WISH IT , DO IT !!!!   x

Resultaat van Wendy na 180 dagen: 21,4 kilo lichter en 27 centimeter minder buikomvang!

Gezamenlijke armbandjesAfvalrace Mini Clubman Haven Breda

Meer over De Afvalrace Breda

Breda Nieuws is op zoek naar (weekend)redactieleden. Iets voor jou?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen