Wegens succes herhaald: terrasconcerten bij poppodium Mezz

Foto: Erik Grond

Wegens succes op herhaling: in de zomermaanden elke zondagmiddag een concert op het terras van poppodium Mezz. Tijdens deze reeks optredens kun je zowel genieten van akoestische live muziek als van de zomerzon op het zonnigste terras van breda.

Het Ierse singer-songwriter duo Morrissey & Marshall zal deze editie officieel aftrappen op zondag 19 juni. Het duo is eenĀ magische combinatie tussen Simon & Garfunkel en hedendaagse bands als Fleet Foxes. Verder komen onder andereĀ Linda Kreuzen, die we kennen van de eerste editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, A Brighter Light, toegankelijke popmuziek in de stijl van Ben Howard en het vroegere Coldplay, en de Australische Tim McMillan optreden.

Ook Vlaams talent komt langs

Samen met het Belgische kansenplatform Vi.be en in het kader van het Belgische popfestival van Nederland ‘Ik Zie U Graag’, presenteert Mezz twee zondagmiddagen met ieder twee opkomende Belgische talenten. Op zondag 31 juni zijn dat L’Heure Du Malheur en Slomote en op zondag 7 augustus komen Karen Vanhulle enUncle Wellington’s Wives.

De volgende muzikanten spelen deze zomer op het terras van Mezz:

ZO 19-06 Morrissey & Marshall (IE)
ZO 26-06 Linda Kreuzen
ZO 03-07 Rob Klerkx & The Secret
ZO 10-07 Book of Eli
ZO 17-07 Tim McMillan (AU)
ZO 24-07 A Brighter Light
ZO 31-07 L’Heure du Malheur (BE) + Slomote (BE)
ZO 07-08 Karen Vanhulle (BE) + Uncle Wellington’s Wives (BE)
ZO 14-08 I Have A Tribe (IE)
ZO 21-08 Eelke Ankersmit
ZO 28-08 Julien Firmin (BE)

Mezz houdt de traditie al jaren hoog met de terugkerende concerten in de zomer op het terras. Deze reeks werd met de jaren steeds succesvoller en een grote groep muziekliefhebbers en zonaanbidders weet inmiddels in de maanden juni, juli en augustus op zondagmiddag de weg naar het terras van Mezz te vinden.

De concerten op het terras van Mezz starten telkens om 16.30 uur. Bij slecht weer vindt het optreden binnen in de Kleine zaal plaats. De toegang is gratis! Meer informatie over de terrasconcerten vind je op de website van Mezz.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen