Heel Teteringen zingt bij TeteZingen LIVE!

Foto: Tetezingen Live

Zaterdagavond 25 juni worden er meezingklassiekers ten gehore gebracht in Teteringen. Uit volle borst meezingen of – als je de tekst niet kent – meeneuriën of mee-lalala’en, het mag allemaal bij TeteZingen LIVE.

Ted van Es, Chris de Leeuw en Martien van Helvoort zullen in samenwerking met Harmonie Euphonia je mee op sleeptouw nemen tijdens deze muzikale reis.

Uitgebreid repertoire
Er zullen nummers voorbij komen van internationale grootheden zoals Robbie Williams en Earth, Wind & Fire. Maar de echte meezingers komen misschien wel van Hollandse bodem, zoals Guus Meeuwis, Claudia de Breij, de Toppers enz. De zangers Ted van Es, Chris de Leeuw en Martien van Helvoort die deze liedjes zullen vertolken zijn onder andere bekend van Vrienden van Jupiler en Varieteteringen.

Tetezingen Live poster

Slecht weer?
De zaal van ’t Web aan het Zuringveld 1 is speciaal voor dit concert verbouwd. Ook als het zomerweer het laat afweten, valt het feestje dus niet in duigen. Het meezingfestijn begint om 20:00 uur, vanaf 19:30 uur kun je naar binnen. Kaartjes voor dit evenement kosten € 5,00 (inclusief één consumptie) en kunnen aan de kassa gekocht worden of vooraf via www.harmonie-euphonia.info/bestellen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen