Ontdek Breda met gids bij wandeling Historische Kilometer

Uiteraard maakt ook een rondleiding door de schitterende Grote Kerk deel uit

van de Historische Kilometer. Foto: Mariëlle Houben
Uiteraard maakt ook een rondleiding door de schitterende Grote Kerk deel uit van de Historische Kilometer. Foto: Mariëlle Houben
Foto: Mariëlle Houben

Graag wat meer te weten komen over de geschiedenis van Breda? Neem dan zaterdag 25 juni deel aan de Historische Wandeling. De wandeling is onder leiding van een VVV-gids en leidt langs de mooiste historische punten van Breda.

Een route door de geschiedenis
De wandeling leidt langs historische punten uit het oude centrum van Breda, zoals het Begijnhof. Ook wordt er een bezoek aan de Grote Kerk gebracht en kom je op het terrein van het Kasteel van Breda. In het Kasteel zit nu de Koninklijke Militaire Academie, dus je kunt er alleen binnen onder begeleiding van een gids en op vertoon van je legitimatie. Een unieke kans dus!

Praktische informatie
De wandeling wordt elke laatste zaterdag van de maand georganiseerd en wisselt af tussen de Historische Kilometer en de Kasteelwandeling. De wandeling vertrekt om 14:00 uur vanaf de VVV aan de Willemstraat. Verzamelen is een kwartier van te voren. Vooraf reserveren kan via 0900-5222444 (€ 0,25 per minuut) of [email protected]. De kosten bedragen € 7,95 voor volwassenen en € 6,95 voor kinderen (4 t/m 13 jaar). De wandeling is gratis voor BredaPas-houders.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen