Harmonie Cecilia Princenhage organiseert High Tea

Foto: Harmonie Cecilia Princenhage

Op 26 juni organiseert het Opstap- en Opleidingsorkest van de Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage onder leiding van Chantal de Bonth voor de eerste keer een High Tea.

Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage is in de loop der jaren uitgegroeid tot een Symfonisch Harmonieorkest. In 2001 werd deelgenomen aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Het orkest behaalde daar een eerste prijs. Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage heeft meer dan 125 leden in het Groot Orkest en het Opstap- en Opleidingsorkest.

De High Tea zal zondagmiddag 26 juni van14:00 tot 17.00 uur plaatsvinden in de aula van het Onze Lieve Vrouwelyceum aan de Paul Windhausenweg 11 te Breda.

Tijdens deze middag zullen leden van het Opstap- en Opleidingsorkest optreden in diverse ensembles en serveren zij de gangen van een High Tea. Op deze wijze zullen muziek, hapjes en dans, verzorgd door Dansschool Lotuz elkaar afwisselen.

Meer informatie over high tea

De entree voor dit exclusieve concert bedraagt € 10,- inclusief hapjes en thee of koffie. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 7,50. Aanmelden kan via de leden van harmonie Cecilia. U kunt zich ook aanmelden door een e-mail te sturen aan: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen