Laatste plaatsen voor Breda Drijft

Breda Drijft 2015 meest originele drijvende object
Breda Drijft 2015 meest originele drijvende object
Foto: Bootje Varen Breda

Met je rubberboot of opblaaskrokodil dobberend een tocht door de Bredase Singels afleggen? Op zondag 24 juli 2016 vindt de 3e editie van Breda Drijft plaats.

Zwembroek of bikini aan, ludieke zonnebril op, een drankje in je linkerhand, een peddel in je rechterhand en muziek van de verschillende podia op de achtergrond. De ingrediënten voor een heerlijke zondagmiddag en een uniek evenement in de Haven van Breda.

Met duizenden bezoekers langs de kade, was Breda Drijft 2015 een groot succes. Na de succesvolle editie van vorig jaar (bekijk de foto’s!) groeit Breda Drijft dit jaar verder.

De editie van 2014 bracht 300 deelnemers in de Bredase singels. De succesvolle editie van vorig jaar kende 1000 bezoekers en dit jaar groeit het evenement naar alle waarschijnlijkheid verder naar 2000 deelnemers.

Meld je op tijd aan

Momenteel is 85% van de tickets verkocht en met de zonnige voorspellingen is het slechts een kwestie van tijd voordat het evenement uit gaat verkopen.

Bredadrijft36

Mezz podium in de haven en een tropisch Club Tropicana feestparadijs De Haven en de Singel van Breda worden omgetoverd tot een waar festivalterrein met drijvende barren, meerdere podia en vooral veel feestende drijvende deelnemers. De organisatie heeft dit jaar bewust gekozen voor meerdere muziekstijlen en het festival toegankelijker te maken voor een breder Bredaas publiek. In de Bredase haven komt een Mezz podium, waar het publiek een voorproefje krijgt van het Fiesta Macumba festival wat op 10 september in de Mezz plaatsvindt. De Macumba Soundsystem & Friends bombarderen de Bredase haven tot drijvende dansvloer van exotische klanken als Merengue, Reggae, Salsa en Latin Hiphop. Speciaal voor Breda Drijft komt de Chileense liveband Sondelvalle naar Breda voor een feestelijke mix van cumbia en rap.

Breda Drijft

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen