Weergoden zijn het Duikboot Festival goedgezind

Gelukkig waren zaterdag de weergoden Breepark gunstig gezind. Geen hittegolf, maar wel veel zon en ondanks dreiging van donkere wolken vielen er slechts een paar druppels regen. Om te voorkomen dat bezoekers flauw zouden vallen zijn voorzorgsmaatregelen genomen.

Zo was er een ijscokar met onder andere de zeer bekende raketjes. Ook kon je je afkoelen door je voeten in een waterbadje te laten rusten. Waterpistolen zijn ook gesignaleerd.

Lokale en internationale sterren

Met een flinke line up werd iedereen verwend met goede muziek. Met zowel lokale als internationale sterren was het moeilijk om stil te blijven staan. Dj’s als Jackmaster en Clouds kregen de voetjes wel van de vloer. Gelukkig was er genoeg ruimte voor iedereen om los te gaan. Zelfs bij Nederlandstalige muziek ging iedereen los. Voor diegene die wilden poseren voor mij, mijn dank hiervoor. Ondanks dat ik met een redelijke grote camera rondliep viel ik niet echt op als fotograaf. Is dit een goed teken?

Sfeer

De sfeer zat er goed in. Dat was ook te merken aan het publiek. Door de warmte en intens genieten kreeg men snel dorst. De vrijwilligers konden soms amper de drukte aan. Mijn complimenten dat zij na een lange dag hard werken nog steeds iedereen begroeten met een glimlach. Na een dag dansen en plezier maken krijg je natuurlijk ook honger. Daarom was er ook een heuse food court aanwezig. Zo waren er verse frieten te verkrijgen, worstenbroodjes, lekkere smoothies en voor de zoetekauwen ook wafels. Om middernacht liep het festival ten einde, maar voor de liefhebbers was er een afterparty in de Graanbeurs. En deze werd net zo enthousiast bezocht als het festival zelf.

Duikboot festival 2016-02

  • Kijk hier voor een impressie van vorig jaar
Dossier: Fotoreportages
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen