Breda actief organiseert Vrijwilligersmarkt

Foto: Breda Actief

Dé Vrijwilligersmarkt Breda; voor iedereen die iets wil betekenen voor Breda, zichzelf of een ander. Nieuwe vrijwilligers maken persoonlijk én vrijblijvend kennis met 60 organisaties. Dit jaar vindt de markt plaats op 29 september in de huiskamer van Breda: Chassé Theater.

Breda Actief
Breda Actief wil de spil zijn binnen vrijwilligerswerk, sport en bewegen in Breda. Breda Actief inspireert, stimuleert, adviseert en faciliteert alle inwoners en organisaties tot deelname aan en ontwikkeling van vrijwilligerswerk, sport en bewegen.  Dit doen we door vraag en aanbod te verbinden, te adviseren, activiteiten en ontmoetingen te organiseren en te faciliteren, door cursussen en workshops te geven en waar nodig ondersteuning en begeleiding te bieden.

Ontmoeten
Tijdens de vrijwilligersmarkt leren organisaties en ‘nieuwe’ vrijwilligers elkaar kennen. Overdag speuren leerlingen van het voortgezet onderwijs naar een maatschappelijke stage. Aan het einde van de middag is de markt geopend voor iedereen! Aanmelden voor Dé Vrijwilligersmarkt Breda kan via de site van Breda Actief. Vrijwilligerswerk geeft positieve energie, zorgt voor waardevolle ervaring en is een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen. Bovendien is het gewoon leuk! Vrijwilligers zetten zich dagelijks in om van Breda een nog mooiere plek te maken. Of het nu is op het gebied van kunst en cultuur, natuur en milieu, sport en recreatie, goede doelen, zorg en gezondheid, welzijn of kennis en leren. Dé Vrijwilligersmarkt Breda is er voor iedereen die wat wil betekenen voor Breda, voor zichzelf en voor een ander.

Waar en wanneer
Dé Vrijwilligersmarkt wordt georganiseerd door Breda Actief en vindt plaats op donderdag  29 september van 15:30 tot 17:00 uur bij Chassé Theater, Claudius Prinsenlaan 8 in Breda. Entree is gratis.
Aanmelden en meer weten kan via www.devrijwilligersmarktbreda.nl maar is niet verplicht. Via het Facebookevent De Vrijwilligersmarkt Breda van Breda Actief worden de laatste ontwikkelingen bekend gemaakt. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Isabelle Leijser of Renée Sterk van Breda Actief via 076 – 5233555 of [email protected].

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen