Breda in de ban van BredaPhoto

Foto: BredaPhoto

Vanaf 15 september wordt de binnenstad van Breda omgetoverd tot een enorme expositieruimte voor de zevende editie van BredaPhoto International Photo Festival. Het thema van het internationaal fotofestival is YOU.

Na decennia waarin de verzorgingsstaat er voor iedereen was, is het nu de beurt aan het flexibele en vindingrijke individu: YOU!

Zelfredzaamheid

Velen zien dit als een kans: ze beginnen eigen bedrijfjes, financieren kunstprojecten via crowdfunding en starten initiatieven in de wijk. Echter, zelfredzaamheid is lang niet altijd een eigen keuze. Het kan ook bittere noodzaak zijn nu de overheid zich meer en meer terugtrekt uit sectoren als huisvesting, de zorg, onderwijs en cultuur. BredaPhoto belicht in 2016 de voor-­ en nadelen, de creativiteit en de kwetsbaarheid van de zelfredzame mens.

Werk van 70 fotografen in Breda

BredaPhoto brengt werk van ruim 70 fotografen samen. Die collectie wordt getoond op bijzondere locaties in de binnenstad van Breda. Het internationaal fotofestival vindt plaats van 15 september tot en met 30 oktober 2016. Kijk voor het volledige programma op de website van BredaPhoto.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen