OnderstroomBreda presenteert Hannah Epperson & GAUSS

Foto: OnderstroomBreda

OnderstroomBreda gaat weer los. Dit betekent deze herfst en winter minimaal eenmaal per maand een spannende vrijdagavond in Breda met niet alledaagse livemuziek.

De bovenzaal van theater Avenue wordt omgetoverd tot een collection room: klassieke geluiden met elektronische hulpmiddelen (Hannah Epperson) en sferische electro-pop met visuals (GAUSS). Na afloop verzamelen we en gaan we naar een geheime locatie waar Bleach het album Nevermind van Nirvana speelt. Dit in het kader van 25 jaar jubileum van dat album (i.s.m. POB en Play It Again).

Hannah Epperson (CA) klassiek met electronica & GAUSS (BE) sferische pop

Avenue (Waterstraat 5, Breda) | Zaal open 21.00 uur, Aanvang 22.00 uur Toegang 7,50 | Online voorverkoop 6,00 | Studenten 5,00 | Online combinatie met Bleach 9,00

Gewapend met haar viool, looppedal en warme stem, schildert de in Salt Lake City geboren violiste Hannah Epperson prachtige muzikale landschappen die nooit vervelen. Haar krachtige composities verbinden de emoties van klassieke muziek met de rauwe energie van indie. Een boeiende mix van genres en van de muziek van artiesten als Andrew Bird, Owen Pallet, Feist en Lykke Li.

De sferische elektronische pop gevormd met looppedals en vocals en versterkt met dromerige en imponerende video’s maakt van het Vlaamse GAUSS (vanaf 23.15 uur) een intimiderende, bijna therapeutische ervaring. Een wonderschone live-act waardoor je jezelf letterlijk op de maan waant en die je gewichtloos en verwonderd achterlaat.

Misschien is Bleach wel de beste Nirvana tribute band van de wereld. Brengt op een geheime locatie op 24 september om 00:15 het gehele album Nevermind live ten gehore

Wie is OnderstroomBreda

Wij vinden dat over smaak niet valt te twisten, maar over het aanbod in Breda wel. Meer informatie op de website en Facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen