Grote naam achter grote plannen

https://www.youtube.com/watch?v=8X31MxxyVBA

De nieuwe tempel voor Dutch dance, de HOUSE of DJ’s wordt omarmt door Tiësto, werd gisteren bekend gemaakt. Medio 2017 moet in Breda gestart worden met de bouw van de locatie die internationaal een bedevaartsplaats wordt waar jaarlijks ruim 200.000 liefhebbers van Dutch dance naar toestromen.

Tijdens de persconferentie was Tiësto zelf niet aanwezig. Hij geeft momenteel een aantal shows in Las Vegas. Wanneer het businessplan hem aanspreekt dan heeft hij als eerste de optie om te financieren en mee te denken. Dit plan zal eind oktober klaar zijn. Een locatie is er nog niet, hoewel de deuren eind 2018 geopend zouden moeten gaan worden. Mogelijke locaties zijn het Havenkwartier en Breepark.

Tiësto laat weten dat Nederlanders echt trots mogen zijn op het product Dutch Dance. “Ik vind HOUSE of DJ’s fantastisch omdat het een compleet verhaal is. Van een DJ Centre, waar we zeker nieuw dj-talent gaan ontdekken, tot een ode aan de Dutch dance in al zijn facetten in het Experience Centre. Ik vind het fantastisch dat er een centraal punt komt waar de Dutch dance in al zijn glorie beleefd kan worden. Vanuit mijn ervaring in de entertainment industrie en Las Vegas, geloof ik dat er heel veel toeristen naar HOUSE of DJ’s zullen komen. We mogen als Nederlanders echt trots zijn op het product ‘Dutch dance’. Breda heeft als stad een aantal bekende dj’s voortgebracht en ik vind het gaaf dat juist vanuit mijn hometown twee ondernemers zijn opgestaan om HOUSE of DJ’s op te starten.”

Initiatiefnemer Arnold van der Leden: “HOUSE of DJ’s is een enorm ambitieus project dat het episch centrum van Dutch dance moet worden. We zijn ontzettend trots dat Tiësto achter ons gaat staan en supporter is geworden in de verdere ontwikkeling.” Voorlopig stelt de top DJ zijn muziek, video’s en gezicht ter beschikking aan de initiatiefnemers. Ook is er een plan om een wereldwijde franchiseketen te maken van House of DJ’s cafés. “Zoals het Hard Rock Café, maar dan voor dance”, als Van der Leeden tijdens de persconferentie.

House of DJ's Breda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen