Win tickets voor Woezel & Pip

Foto: Van Hoorne Entertainment

Maak kans op 2 x 2 tickets voor de Woezel & Pip familiemusical in het Chassé Theater op donderdag 27 oktober. Ga hiervoor naar de Facebookpagina van Breda.nieuws.nl.

De familiemusical ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ is een heerlijke theater-spinoff van de succesvolle bioscoopfilm met de liefste hondjes van het land. Woezel & Pip beleven een spannend avontuur in Chassé Theater in Breda. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Woezel & Pip gaan samen met al hun vriendjes en de kinderen in de zaal op zoek naar de stelende Sloddervos! Ga mee op reis tot voorbij de Tovertuin waar Woezel & Pip hun allerleukste, maar ook stoutste neefje Charlie ontmoeten.

Knutselwedstrijd

Woezel & Pip gaan op zoek naar de Sloddervos, maar hoe zou die er eigenlijk uitzien? Heb jij een idee? Teken, knip, plak en knutsel jouw eigen Sloddervos en lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip stand.

Meet & Greet

Na afloop van de voorstelling kan er heerlijk geknuffeld worden met  de levensgrote knuffels van Woezel & Pip in de foyer van het theater. Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn, want die Sloddervos… daar zal de theaterzaal vol mee zitten!

  • Donderdag 27 oktober, aanvang 13:00 uur en 15:00 uur in het Chassé Theater
  • Kaartprijs vanaf € 10,20 Exclusief reserveringskosten. Reserveringen: via de Chassé website of telefonisch: (076) 530 31 32.
  • Kijk voor meer informatie op VanHoorne.com/WoezelenPip

Woezel en Pip in Chasse Breda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen