In de ban van geesten en ondoden

Nu de nachten langer worden is het tijd voor de stadswacht van Breda te ontwaken. En dat betekent dat deze 19e-eeuwse figuur wederom bezoekers gaat leiden door de stad.

Samen met zijn speciale lantaarn neemt hij ze mee langs lugubere plaatsen en vertelt verhalen over geesten en andere ondode figuren. Wie geluk heeft komt terug, anderen worden deel van de tour…

Na een succesvolle begin vorig jaar stopte de Ghost Tours in april dit jaar. Niet alleen omdat de dagen langer werden, maar ook om nieuwe inspiratie op te doen. En dat is gelukt, op meerdere fronten. Niet alleen Amsterdam en Breda kennen dit fenomeen. Ook Tilburg en Assen doen hier aan mee. Op de nieuwe site van Ghost Tours is alles in een oogopslag te zien en een kaartje te kopen.

Bram Limberger

De Ghost Tours wordt in Breda door Bram Limberger uitgevoerd. Bram is geen onbekende in de wereld van theater en shows. Met zijn bedrijf Improved Moments heeft hij al veel ervaring opgedaan als presentator en zanger. Zo presenteert hij tijdens carnaval een programma van Baronie TV en en presenteert hij onder andere in video’s voor Europapark en de Efteling. Tevens ontwerpt hij diverse theatrale concepten voor evenementen.

Mening

Uiteraard heb ik Ghost Tours persoonlijk mogen meemaken. Verwachtingen had ik niet, wist eigenlijk niet wat te wachten stond. De tour was met anderhalf uur prettig te noemen, niet te lang. Kleed je wel goed aan, wanthet kan best koud worden, zeker als het ook nog regent. Het was zeker de moeite waard en een aanrader voor een leuk avondje uit of om cadeau te doen.

Voor wie durft zijn er nog plekken vrij op vrijdagavond 21 oktober (21.00), vrijdag 28 oktober (21.30), zaterdag 29 oktober (21.30) en de vrijdagen en zaterdagen in november om 21.30 uur.

  • Voor reserveringen en alle data kun je terecht op website van de Ghosts Tour. Kijk hier voor een fotoimpressie van de tour van vorig jaar.

Ghost Tour 2016 - 04

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen