Brabanders gezocht voor nieuwe misdaadserie ‘Fenix’

Foto: Oi Mundo Casting Agency

Teun Luijkx (A’dam – E.V.A) en Rifka Lodeizen (Overspel) spelen de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse crime-serie Fenix. De misdaadreeks die zich afspeelt in Brabant is in het najaar van 2017 te zien op het on demand-platform KPN Presenteert.

De opnames van Fenix moeten nog beginnen en ook aan de invulling van de andere rollen wordt nog hard gewerkt. Regiseur Shariff Korver, onder andere van de series Zwarte Tulp en Penoza, zoekt Brabanders voor kleine rollen en als figuranten. De serie zal zich voornamelijk afspelen in het ‘gezellige, gemoedelijke maar ook zeer criminele’ Brabant.

Het verhaal
De Amsterdamse Officier van Justitie Jara en zoon van de criminele kamper familie Rens moeten gedwongen terug naar Brabant, de plek waar ze nooit meer naartoe terug wilden. Decor is het Brabantse grensgebied dat vol zit met corrupte politici, en dat ondanks het gezelligheids-imago een crimineel broeinest is waar de regels ver te zoeken zijn. Denk aan trekker-trek, carnaval en het Bourgondische leven, maar daartegenover ook de snoeiharde onderwereld.
Opgeven
Oi Mundo is op zoek naar Brabanders voor kleine rollen en figuranten. Het liefst met een Brabants accent. Acteerervaring is niet vereist. Aanmelden kan door het sturen van een mail naar [email protected] o.v.v. FENIX.

Fenix
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen