Euphonia wint bondsconcours

Foto: Euphonia

Na maanden van intensieve voorbereiding met try out concerten, groepsrepetities en een repetitieavond op de concours-lokatie, haalde Euphonia op concours in Zutphen wederom een eerste prijs.

Euphonia is een Teteringse harmonie die met zijn tijd meegegaan is. Dit zie je terug in de diversiteit aan muziek en het type concerten en events. Buiten het traditionele kerstconcert, sinterklaasconcert en jaarafsluitingsconcert, organiseren ze ieder jaar minimaal één spraakmakend concert of evenement. Afgelopen jaar waren dat het “Bella Italia” concert op het Spanjaardsgat, de primeur van “Tetezingen Live” met Teteringse zangers en natuurlijk het concours.

Ook voor volgend jaar staat er weer van alles op het programma voor Euphonia. Enkele hoogtepunten zijn; een concert genaamd “Brell & Brass” in De Bussel in Oosterhout en een muzikale show in samenwerking met Balletschool Nana Vanderpluym.

Euphonia heeft ook aandacht voor de (jeugd)opleiding van muzikanten. De meeste lessen worden op verzoek van Euphonia door muziekschool De Nieuwe Veste gegeven in Dorpshuis ´t Web in Teteringen. Indien u hier meer informatie over wilt hebben kunt u deze opvragen via: [email protected].

Maar allereerst gaan ze 2016 afsluiten met een kerstconcert in de Willebrordeskerk in Teteringen op Tweede kerstdag vanaf 14.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen