Winaar finale Brabantse DJ Contest Kunstbende bekend

Rick Bouwkamp
Rick Bouwkamp
Foto: Kunstbende

Rick Bouwkamp! De finale van de Brabantse DJ Contest van Kunstbende zit erop, de stemmen zijn geteld, de handdoeken zitten in de was. Afgelopen vrijdag 24 maart hebben zes DJ’s in de dop gestreden om de felbegeerde Kunstbende Spotlight in Mezz concerts & dance in Breda. De finalisten werden eerder deze maand door een vakjury en het publiek gekozen.

Rick Bouwkamp zal dus Noord-Brabant vertegenwoordigen in de Landelijke Halve Finale van Kunstbende en strijdt tegen de andere regiowinnaars voor een felbegeerde spot op Mysteryland.

Finalisten

Rick Bouwkamp (15 jaar uit Breda), Chris Bartels (14 jaar uit Den Bosch), het duo Demi en Rick (14 en 15 jaar uit Breda), Max Bast (18 jaar uit Den Bosch), Ivo Mollemans (18 jaar uit Asten) en Ismay Kersten (15 jaar uit Geldrop) draaiden onder toeziend oog van de vakjury op hun allerallerbest. De jury bestond uit Joshua J, Mr. Belt & Wezol en Nick Mathon.

Nadat alle DJ’s hun skills aan de jury en het publiek hadden getoond ging de jury in beraad. Rick Bouwkamp, Chris Bartels en Ivo Mollemans zijn respectievelijk gekozen tot de nummer 1, 2 en 3. Het prijzenpakket bestaat uit een ontwikkelingstraject met een masterclass, een professionele fotoshoot en ‘a star for a day’ met de DJ’s van RUGGED.

Kunstbende

Kunstbende is de landelijke wedstrijd voor jong, creatief talent. Doormiddel van de landelijke wedstrijd en coaching werken we aan brede cultuurparticipatie en talentontwikkeling onder jongeren tussen 13 en 18 jaar. Naast de categorie DJ melden jongeren zich aan in de categorieën; Muziek, Theater, Taal, Fashion, Dans, Film & Animatie en Expo.

Voor meer informatie over onze activiteiten en de DJ Contest verwijzen we naar www.kunstbende.nl/noord-brabant

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen