Zet je vrijwilligers in het zonnetje

Breda Actief zet zich in voor vrijwilligers in Breda
Breda Actief zet zich in voor vrijwilligers in Breda
Foto: Breda Actief

Ook in 2017 bedankt de gemeente Breda vrijwilligers voor hun inzet. Zij roept initiatieven, (sport)verenigingen en stichtingen op om hun vrijwilligers aan te melden voor een kleine attentie in de vorm van gratis consumptiebonnen tijdens een aantal Bredase evenementen. In 2016 ontvingen 3.400 vrijwilligers deze attentie.

Doe mee!

Miriam Haagh, wethouder Zorg, Welzijn, Onderwijs en Dienstverlening: “Vrijwilligerswerk is vaak ‘liefdewerk oud papier’. Ook omdat veel vrijwilligers het heel normaal vinden dat ze iets voor anderen doen. Maar, stelt u zich eens voor hoe Breda er zonder vrijwilligers uit zou zien…. Als stadsbestuur laten we al onze vrijwilligers graag merken dat wij hun inzet waarderen. Het uitdelen van gratis consumpties voor verschillende Bredase evenementen, is daar een voorbeeld van. Daarom hoop ik dat stichtingen, verenigingen en initiatieven ook dit jaar weer gebruik maken van deze actie en consumpties aanvragen voor hun vrijwilligers.”

Positieve reacties

Breda Actief is blij dat zij dit mag organiseren. “We krijgen veel positieve reacties van vrijwilligers. Steeds meer stichtingen, verenigingen en initiatieven zijn op de hoogte en vragen gratis consumpties aan“. Organisaties kunnen vanaf nu hun vrijwilligers aanmelden door het invullen van het formulier op de website van Breda Actief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen