Open Atelierweekend Maud Quaedvlieg

Foto: Maud Quadvlieg

Schilder je graag? En wil je in een professioneel atelier geïnspireerd worden?

Of ben je kunstliefhebber in hart en nieren en kijk je graag naar andermans creaties? Vanaf komend weekend is het allemaal mogelijk.

Exposities en presentatie workshops

Beeldend kunstenares Maud Quaedvlieg opent 20 en 21 mei aanstaande de deuren van haar nieuwe atelier en je bent van harte welkom om te komen kijken. Tijdens deze twee dagen toont ze een aantal schilderijen en aquarellen van haarzelf. Aan één wand is een expositie te zien van de deelnemers van haar inloopatelier. Allen op hun eigen niveau: beginners, gevorderden en vergevorderden.
Tevens presenteert Maud haar nieuwe workshopprogramma voor de zomer waarvoor je je tijdens de open atelierdagen met 10% korting kunt inschrijven!

Ook stelt fotograaf Robert Broos zijn laatste fotoserie tentoon over de bewoners van het voormalige schoolgebouw van het Orion college. De titel van zijn foto expositie luidt: “Monday nights at the Orion”.

Waar en wanneer?

De data en tijden van het Open Atelierweekend zijn aanstaande zaterdag 20 mei van 13:00 tot 17:00 uur en zondag 21 mei van 11:00 tot 17:00 uur.
De locatie is: Waterloostraat 27, Breda (Voormalig Orion college).

Reacties