Weekagenda van de Mezz vanaf 13 juli

Foto: Asja Vossen

Herkenbare en onvervalste sixties indiepopsongs, gemixt met een stevige scheut psychedelica die doet denken aan Tame Impala. Dat is zondag 19 juli te horen tijdens het terrasconcert bij Mezz.

De zomerachtige sound van het Brusselse Wooly Mammoths zoekt de grenzen van pop en psychedelica op, maar blijft lekker mysterieus. Een warm gezelschap van een old skool zomerbries, ideaal om bij weg te dromen onder het genot van een drankje. Hun poppsychedelica nummer Pulling Me Under prikkelt al wekenlang de oren. Volgens Indiestyle.be zing je vroeg of laat hun nummers wel mee “en is ’t niet van willen, dan is ’t wel van mammoeten”.

Terrasconcerten

Elke zondagmiddag gedurende de zomermaanden een optreden op het terras van Mezz. Een jaarlijks terugkerende reeks concerten om zowel te kunnen genieten van akoestische muziek als van de zomerzon. Dit jaar weer een mooi rijtje met acts uit alle hoeken van Nederland en Belgie en een aantal nieuwe aanwinsten voor het Mezz programma.

Wooly Mammoths (BE) – In samenwerking met Poppunt België en vi.be – Terras open 15.00 uur / aanvang 16.30 uur / toegang gratis

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden