Nieuwe locatie legt Bumperkluiven geen windeieren

Was vorig jaar Bumperkluiven nog duidelijk zichtbaar in het Burgemeester van Sonsbeeckpark, dit keer was het te vinden aan de Witte de Withweg in Boeimeer. Maar dit weerhield de menigte niet om massaal het festival te bezoeken.

Dat was ook te merken op social media. Op zich niet slecht, wie deelt niet graag leuke momenten met iedereen?

Een rondje langs de vele trucks werd snel duidelijk waarom. Er was genoeg keuze voor iedereen van jong tot oud. Keukens uit diverse windstreken, lekkere desserts waar je geen nee tegen kon zeggen. En was ook rekening gehouden met vegetarische en veganistische bezoekers. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat er zoveel te kiezen was dat ik niet kon kiezen. het bleef beperkt tot frisdrank, hele lekkere cappuccino bij Bitter and Real en een verfrissende ijsje van Frezzo.

Plezier

De jeugdige bezoekers konden naast al het lekkers ook zich prima vermaken met de zweefmolen of zich wagen aan de circusattributen. Mocht jij jezelf daarte oud voor vinden, dan kon je altijd een poging wagen in de schiettent. En gezien hoeveel kinderen aanwezig waren was dit geen overbodige luxe. De kinderen hebben daar ook dankbaar gebruik gemaakt en hadden de tijd van hun leven. In de fotobus kon men een leuke en vooral gekke herinnering laten vastleggen.

Vlot

Bumperkluiven maakte tot mijn verbazing geen gebruik van munten. Iedereen betaalde contant of met pin aan de desbetreffende foodtruck of aan de bar. Het gemak was ook dat iedereen mooie ronde bedragen hanteerden. Geen gedoe en het scheelt rekenwerk. Het heeft voordelen, en het scheelt zeker een extra rij bij de muntenverkoop. Volgend jaar ben ik er ook weer bij, en hopelijk kan ik dan wel kiezen tussen al het lekkers.

Dossier: Fotoreportages

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden